SNEŽANA ĐURIŠIĆ OTVORENO O LJUBAVNOM ŽIVOTU: Ceo život imam udvarače, mogu da radim šta hoću!
Foto: Dragana Udovičić

ISKRENA

SNEŽANA ĐURIŠIĆ OTVORENO O LJUBAVNOM ŽIVOTU: Ceo život imam udvarače, mogu da radim šta hoću!

Stars -

Pevačica Snežana Đurišić je pre pet godina ostala bez supruga sa kojim je bila u ljubavi od svoje sedamnaeste godine.

Kao i dok je bila u braku, Snežana i sada krije svoj privatni život od očiju javnosti, a za sve muškarce sa kojima je dovođena u vezu izričito je govorila da su joj prijatelji. Snežana otkriva da je zadovoljna svojim privatnim životom, ali da trenutno nema partnera.

"Slobodna sam žena i mogu da radim apsolutno šta hoću. Ljudi gledaju da sve što je dobro pokvare. Celog života imam udvarače, a ako se pojavi pravi muškarac za mene, ja ću ga skrivati. Mislim da je to opravdano jer se takve stvari uvek okarakterišu onako kako ne treba. Za sada nemam partnera, a muškarci sa kojima me neopravdano povezuju zaista su samo moji prijatelji", kaže Snežana i dodaje da će zauvek čuvati svoju intimu.

foto: Dragan Kadić

"Smatram da imam pravo na privatni život i nikada ga ne komentarišem. Moja privatnost nikada neće izaći u javnost. Trideset i šest godina bila sam u srećnom braku i nikada nisam pričala o suprugu javno. Tako će i ostati", kaže pevačica koja otkriva na koji način je uspela da opstane na estradi bez ijednog skandala.

"Nikada nisam pravila skandale, iako su me gurali u razne priče. Uvek se nekako iskobeljam i maksimalno čuvam privatni život samo za sebe. Recept za karijeru bez skandala leži u tome da u svakoj situaciji treba biti iskren, paziti na ponašanje, ne povređivati ljude, ne raditi drugima ono što ne želite da vama rade... U tome je kvaka", kaže pevačica i ističe da je zadovoljna onim što je postigla.

foto: Damir Dervišagić

"Smatram da imam dobar status kada je reč o mestu na estradnom nebu. Hvala bogu, imam puno posla i uvek dolazim do dobrih pesama. Zadovoljna sam onim što sam uradila i zaista ne vapim za promenama", uverava pevačica, koja ne krije da beži od ružnih stvari.

"Kada se dese dogodi nešto loše, ne želim o njima da pričam, niti da ih se sećam. Želim da zaboravim sve ružno i da se što pre rešim takve situacije. Mogu reći da sam svoje želje ostvarila, a ako nešto poželim, ne treba mi mnogo da krenem u realizaciju. Možda je ključ u tome što nikada ne težim nemogućem", zaključila je Snežana.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Alo, Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track