POTRESNA ISPOVEST MILIJEVOG OCA: Napustila ga je,  a onda mu se MAMA vratila i uzela mu 100.000 evra! Način kako ga je izradila je BEZDUŠAN!
Foto: Printscreen/Happy

ISPRIČAO ISTINU

POTRESNA ISPOVEST MILIJEVOG OCA: Napustila ga je, a onda mu se MAMA vratila i uzela mu 100.000 evra! Način kako ga je izradila je BEZDUŠAN!

Stars -

Mihajlo Radosavljević poznatiji kao Rakac, otac Milutina Radosavljevića, učesnika rijalitija "Parovi", više puta je isticao da se kao samohrani otac žrtvovao da sina jedinca izvede na pravi put.

Međutim, Rakac je sada, posle mnogo godina, odlučio je da ispriča na koji način ga je Milutinova majka prevarila i zauvek promenila njegov život.

"Milutinova majka trenutno živi u Švajcarskoj i radi na recepciji jednog hotela. Bila je udata za Italijana, sa kojim ima sina. Kada joj je umro suprug, koji je bio milioner, nasledila je njegov biznis i nekretnine. Međutim, Milutin od toga nema ništa jer se ona sa njim nije videla od njegove sedamnaeste godine, kada je prevarila i njega i mene", počinje priču Rakac i besnim tonom otkriva na koji način je Milutinova majka pribavila za sebe 100.000 evra.

foto: Foto Printscreen

"Neposredno pre nego što će Mili napuniti osamnaest godina, njegova majka je došla u Beograd da stavi nove zube. Tada se srela sa njim i obećala mu da će ga odvesti u Švajcarsku i da će mu srediti papire da tamo ostane, ali pod jednim uslovom. Od njega je tražila da joj nabavi izvod iz matične knjige rođenih i da potvrdi da mu je ona majka, jer sam se u papirima ja vodio kao staratelj. Rekla je da će pokušati da za Milija retroaktivno izvuče dečji dodatak i da će mu dati taj novac. Mili je uradio kako je tražila, a ona je nestala bez traga i glas", uverava Radosavljević.

Kurir.rs/Vip/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) MILETA KITIĆA PROZIVAJU DA SE BAHANALIŠE I RAZBACUJE: A njegov BRUTALAN odgovor je svima zapušio usta!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track