MATORA ZALJUBLJENA U ELENU: Muvala sam ćerku Mileta Kitića!
Foto: Aleksandar Jovanović, Instagram

Vau

MATORA ZALJUBLJENA U ELENU: Muvala sam ćerku Mileta Kitića!

Stars -

Jovana Tomić ispričala da je Miletovoj i Martinoj naslednici slala poruke, na koje nije dobila odgovor, pa joj je preko televizije izjavila ljubav

Jovana Tomić Matora otkrila je da je ludo zaljubljena u Elenu Kitić, ćerku Marte Savić i Mileta Kitića, kojoj je izjavila ljubav direktno iz rijalitija „Zadruga“ u kom trenutno boravi.

Njena veza sa partnerkom Sanjom Stanković, s kojom se smuvala u šou-programu, već duže vreme je na klimavim nogama, pa se ona zato ne libi da se otvoreno udvara drugim devojkama. Matora je u razgovoru s Jelenom Krunić i Nemanjom Đerićem Đeksonom ispričala da joj se mnogo sviđa naslednica poznatog estradnog para.

Požalila se Indi

- Jednom sam bila s Indi na piću i kažem joj da mi je ona mala Elena top, pošto se Indi druži s Martom. I ona mene zove uveče i kaže: „Znaš s kim sam? Sa Elenom i Martom. Hoće Marta da te čuje.“ Ja joj kažem: „Slušajte, sviđa mi se vaša ćerka, grmi, pršti.“ Ona mi je zahvalila, rekla mi je da me je gledala dok sam bila u rijalitiju i tako. Posle toga, sretnem Elenu u Železniku na ulici, samo se nasmejala kada me je videla. Odmah sam se raspitala kod koga je bila i saznam da ide u auto-školu u Železniku koju drži moj drug. On nije hteo da mi da njen broj, ali mi je rekao kada Elena ima polaganje i na kom poligonu - kaže Matora i dodaje:

Manijak

- Onda sam ja poslala Eleni poruku preko Instagrama, napisala sam joj da znam da u ponedeljak ima polaganje i gde, ali mi nikad nije odgovorila. Verovatno je devojka pomislila da sam manijak i da je uhodim - rekla je Matora.

foto: Damir Dervišagić

Dok je Jovana pričala svoje dogodovštine, u priču se umešala Jelena Krunić, rekavši da je i ona takođe poslala poruku podrške Eleni kada je objavila prvu pesmu, ali da je dobila odgovor.

- Ne mogu da verujem da ti je odgovorila. Elena Kitić, od oca Mileta i majke Marte, ako gledaš ovo. Molim te, odgovori mi na poruku! Ne, ništa spika, muvanje, znam da imaš dečka crnca, mada ja imam magične prste, veruj ti meni - rekla je Matora.

Kurir / IVAN ERCEGOVČEVIĆ

Foto: Aleksandar Jovanović, Instagram, Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) RASPAMETILA MAJKU ZA ROĐENDAN: Elena Kitić otpevala HIT Vitni Hjuston, a svi su ZANEMELI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja