LEGENDANI KLARINISTA NAZVAO ŽIRI ZVEZDA GRANDA OLOŠEM: Viki Miljković mu ŽESTOKO odgovorila na uvrede!
Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

TRAŽIO IM DA POKAŽU DIPLOME

LEGENDANI KLARINISTA NAZVAO ŽIRI ZVEZDA GRANDA OLOŠEM: Viki Miljković mu ŽESTOKO odgovorila na uvrede!

Stars -

Čuveni klarinetista Božidar Boki Milošević više od jedne decenije bio je deo "Grand produkcije", a nakon mnogo godina od kada je napustio tu muzičku kuću, odlučio je da otvori dušu i iznese stav o čelnicima, ali i članovima žirija.

Iako su oštre reči iznenadile pomenute članove žirija, naš najpoznatiji klarinetista je potvrdio da je mislio sve što je rekao i da je u žiriju Zvezda Granda ološ.

- Eto, ako Viki zaista ima diplomu muzičke akademije, ne treba da bude deo tog takmičenja, ali ja nisam siguran da ona ima diplomu muzičke akademije u Prištini, kao što tvrdi. Iako sam nastupao sa njenim mužem Tašketom i protiv nje lično nemam ništa, voleo bih da pokaže tu diplomu. Ako je zaista poseduje, mislim da joj nije mesto u "Zvezdama Granda", gde članovi žirija bez pokrića izigravaju profesore - kaže Boki za i dodaje da se na estradi mnogi kite diplomama koje nemaju.

foto: Damir Dervišagić

- Znam mnogo pevača i svirača koji su pokupovali diplome u Požarevcu. O tome se ćuti, a svi znaju da je bilo muljanja. Zato ja mogu sa ponosom da kažem da su moje ćerke koncert-majstori i da u svakom momentu mogu crno na belo da pokažu diplome - uverava Boki i otkriva šta nikada neće oprostiti direktoru "Granda".

- Kada se raspala grupa "Slatki greh", nakon čega su svi njeni članovi postali siromašni, osim Saše Popovića, mene su pozvali da sa svojim orkestrom sviram u "Grandovim" emisijama. Tamo sam bio oko 15 godina, tokom kojih je bilo problema, ali koje smo uvek rešavali. Međutim, kap je prelila čašu kada je Popović tražio od mene da uđem u rijaliti. To je bio veliki bezobrazluk i preko toga nisam mogao da pređem - zaključio je Milošević.

foto: Printscreen YT

Kada smo pozvali Viki Miljković da prokomentariše Bokijeve sumnje koje se odnose na njenu diplomu sa muzičke akademije, pevačica se iznenadila, rekavši da će klarinetisti vrlo rado pokazati uverenje o stečenom obrazovanju.

- Bokija cenim, on je veliki znalac. Svirao je moje pesme i nastupao sa mojim mužem. Iznenađena sam što me je pomenuo u tom kontekstu, ali ako sumnja u moje obrazovanje, vrlo rado ću mu pokazati diplomu - rekla je Viki.

Povodom izjava Bokija Miloševića, pokušali smo da stupimo u kontakt i sa direktorom "Grand produkcije" Sašom Popovićem, ali je on bio nedostupan.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Alo/Foto Damir Dervišagić/Dragan Kadić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) VIKI UŽIVO ŠPIJUNIRALA KARLEUŠU: U Zvezdama Granda se brutalno vređaju, a sad je Miljkovićka uradila nešto neverovatno!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track