HIT FOTKA IZ PROŠLOSTI: Brena šlagom mazala Nadine grudi!
Foto: Dragan Kadić, Zorana Jevtić, Printscreen

Pevačice bile nerazdvojne u mladosti

HIT FOTKA IZ PROŠLOSTI: Brena šlagom mazala Nadine grudi!

Stars -

Vlasnica „Granda“ naterala folkerku da se skine u toples i gađala je šampitom, a ona joj uzvratila tako što joj je umazala lice

Nada Topčagić i Lepa Brena bile su nerazdvojne u mladosti - pravile su haos na zajedničkim letovanjima, kojih se i dan-danas sećaju.

foto: Dragan Kadić, Zorana Jevtić, Printscreen

Zanimljive momente ovekovečile su fotografijama do kojih je Kurir došao. Letovanje u naselju Kumbor, u blizini Herceg Novog, pevačice pamte po pevanju „na suvo“ kupačima na plaži, ali i po skidanju.

Jednom prilikom Brena se našalila s Nadom i naterala je da se skine u toples. Topčagićeva je bez razmišljanja odvezala gornji deo kupaćeg kostima, a njen suprug Zlatko Đorđević čuvao joj je leđa.

Brena i Nadin suprug  Zlatko Đorđević
Brena i Nadin suprug Zlatko Đorđevićfoto: Printscreen

Brena je na kvarno koleginicu namazala šlagom od šampite po bradi, a potom i po grudima. Kako bi bio fer-plej, Topčagićeva je deo šlaga sa svog tela skinula i namazala Breni po licu.

One su se sve vreme smejale, dok su ih kupači posmatrali bez treptaja. Kada je vlasnica „Grand produkcije“ otišla da se odmori, Nadin muž joj je u kupaćim gaćama seo u krilo. Brena je u tom trenutku zakolutala očima i isplazila se, a Topčagićeva ih je tako fotografisala.

Folk zvezde su nakon 30 godina ostale u korektnim odnosima. One se danas ne posećuju na privatnim proslavama, ali sreću se na snimanjima u „Grandu“. I dalje se vole i poštuju, ali putevi su im se razišli zbog poslovnih i privatnih obaveza.

Kurir / M. DEJANOVIĆ

Foto: Printscreen, Dragan Kadić, Zorana Jevtić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) BRENIN SIN NA KVARNO SNIMAO RODITELJE: Uhvatio detalje kojima se nismo nadali!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja