Najnovije vesti

MIRELA I DALJE U RUKAMA OTMIČARA: Ne oglašava se, takmičari veruju da je pretučena! Policija ne reaguje!
Foto: Prinrscreen/Happy

SVI SU ZABRINUTI

MIRELA I DALJE U RUKAMA OTMIČARA: Ne oglašava se, takmičari veruju da je pretučena! Policija ne reaguje!

Stars

Produkcija Hepi televizije još jednom uputila zahtev da se otkrije šta je sa učesnicom rijalitija "Parovi". Pošto je saslušala svedoke koji su prisustvovali otmici učesnice rijalitija, policija se još nije oglasila o tome gde se nalazi Mirela Lapanović i u kakvom je stanju.

Prema informacijama koje smo dobili iz produkcije Hepi televizije, nadležni ove televizije su još jednom uputili apel policiji da se pronađe učesnica, kojoj se posle jučerašnjeg izlaska van prostorije televizije gubi svaki trag.

 

"Verujem da je Neša pretukao Mirelu. Kad je naleteo na naš auto, imao je stisnute pesnice, vikao je, odvaljivao bravu na kolima u kojima su nas vozili na snimanje. Uplašili smo se svi.", izjavila je Vesna Rivas u programu uživo.

foto: Printscreen

Učesnice, koje su se bezbedno vratile u rijaliti posle snimanja tvrde da su bile uplašene za svoj žviot i da mora da se kazni ponašanje Neše Vukovića, koji je danima opsedao televiziju, pretio organizatorima, režiji, posle čega mu je obezbeđenje zabranilo da prilazi zgradi.

 

"Mirela Lapanović ima potpisan ugovor sa nama i brinemo šta je sa njom. Sumnjamo da joj se nešto dogodilo, jer se ne oglašava, niti policija daje ikakve informacije", rekli su u produkciji Hepi televizije.

 

Prema poslednjim informacijama, ovim slučajem se bavi Drugo odeljenje UKP.

foto: Printscreen

(Kurir.rs)

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

KAKAV ŠOK! Ova žena je neverovatna! Uspela je da pobegne kidnaperu iz gepeka!

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...