Najnovije vesti

KURIR U POSETI RADAŠINU: Milije su mi krave od starleta
Foto: PrintScreen

zvezdA rijalitija

KURIR U POSETI RADAŠINU: Milije su mi krave od starleta

Stars
08:58h

Radiša Miljković kaže da je odustao od šou-programa jer je došlo vreme da bude s porodicom, koju izdržava baveći se poljoprivredom i građevinom

Radiša Miljković (58) iz aleksinačkog sela Ljupten, poznat kao Radašin, koji se pre desetak godina proslavio učešćem u „Velikim bratu“, a potom učestvovao u „Farmi“, digao je ruke od rijalitija.

Otac dvoje dece i deda šestoro unučadi, koji je ugostio ekipu Kurira na svom skromnom imanju, kaže da se ne stidi druženja sa striptizetama i igranja oko šipki, što je radio u rijalitiju, ali da su mu sada krave milije od starleta.

foto: Privatna arhiva

Besparica

Priznaje da se rado priseća dana slave i čežnjivo posmatra isečke iz novina koji mu vise na zidovima, ali tvrdi da je sa tim vremenom završio.

- Sad se bavim poljoprivredom i radom na građevini. Nije lako, pada fasada u oči, a ovamo ženske koliko hoćeš, ali neću više u rijaliti. Treba da se obavežem na dve godine, da radim šta mi se kaže, ali nisam ja za to. Odlučio sam da se posvetim porodici, nedavno sam dobio šesto unuče, ima četiri meseca, red je da se njima pozabavim. Trebale bi mi dve krave, ali nemam para da ih kupim, pa bih ovim putem apelovao na neku farmu da mi pokloni stoku. Nemam nikakvih sigurnih prihoda, a ovako bih dobio subvencije za mleko, pa prodao neko tele i ne bih imao briga - kaže Radašin, koji se obradovao kada je video novinarsku ekipu pred svojim vratima.

- Pa, sad su me svi zaboravili, a nekad su me pratili u stopu. Sećam se kad smo Jovana Pavlović, takođe učesnica „Velikog brata“, i ja bili na moru, a ona mi skide gaće, sa svih strana skočiše novinari. Nije mi jasno odakle se stvoriše. Iznenadio sam se, ali se nisam ljutio, nikad nisam imao problema sa golotinjom. Nas dvoje smo igrali u Vranju u kavezima u diskotekama, ja go dopola, a ona cela, kad skidoše i meni pantalone, svi se oduševiše - priseća se Radiša slavnih dana.

foto: PrintScreen

Stigle ga godine

Njegova žena Zlatka ispod oka ga je gledala i sa nevericom prokomentarisala njegovu izjavu da je digao ruke od ženskadije.

- Opet bi on, nego ga stigle godine, ne može više - rekla je ona, ali joj muž nije ostao dužan:

- Ženo moja, jednom vuk, uvek vuk, nemoj da me potcenjuješ.

Švaler

ZBOG JEDNE UMALO DA SE UDAVI

Zlatka kaže da je Radiša oduvek mnogo voleo žene.

- Kad smo prvi put otišli na more, on video jednu Kruševljanku, hteo da joj se nabacuje, pa krenuo u vodu ka njoj, a ne zna da pliva. Umalo se nije udavio. Drugi put pobegao je od kuće tu u susedno selo kod jedne žene, ali ona imala mnogo zemlje, trebalo da se radi, pa se vratio meni - priča Radišinova supruga.

Dragana Kocić - Foto: Privatna arhiva; PrintScreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

BEZ GAĆICA: Ovako Soraja tverkuje u minijaturnoj haljini ispod koje nema ništa!

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja