VERA MATOVIĆ UPLAKANA UŽIVO SE JAVILA PAROVIMA: Ovo što je poručila Marijani, sve u vili je RASTUŽILA!
Foto: Printscreen

TEŠKA PRIČA UČESNICE PAROVA

VERA MATOVIĆ UPLAKANA UŽIVO SE JAVILA PAROVIMA: Ovo što je poručila Marijani, sve u vili je RASTUŽILA!

Stars -

Pevačica narodne muzike Vera Matović javila se direktno u Parove i usplahirena i uplakana jer je jako pogodila Marijanina priča.

Kako je rekla ona i sama zna kolika je ljubav sestre prema bratu, i da prosto nije mogla da izdrži a da se ne javi i pruži podršku Marijani.

- I ja plačem kao i svi vi, nisam mogla da odolim a da se ne javim i pozdravim Marijanu i njenog brata. Nisam znala gde joj je brat, stalno sam slušala koliko želi da ga vidi. Ja znam šta znači brat i sestra biti jer upravo pevam tu pesmu. Koliko je sestra za jednog brata toliko još ne zna samo onaj koji ima brata pored sebe. Želim da joj poželim svu sreću i da joj brat što pre izađe. Nisam mogla da odlolim a da vam se ne javim - rekla je Vera

- Hvala ti Vera puno na podršci. Meni je on bio otac i majka, sve mi je na svetu. Ti si jedna divna i dobra žena - rekla je Marijana.

Podsetimo, Marijana je u više navrata spomenjala da je jako vezana za njega i da joj puno nedostaje. Kako joj brat služi kaznu u zatvoru nije ni mogla da ga čuje a kamoli vidi u vili Parova. Pošto nije imala nikakve informacije o njemu skoro četiri meseca produkcija je odlučila da joj ispuni želju i omogući izlazak da vidi svog brata.

Njenoj sreći nije bilo kraja a susret je bio jako dirljiv i ona je jako zahvalna produkciji za ovaj veliki gest koji je napravila za nju.

foto: Printscreen/Happy

(Kurir.rs/Foto Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SVI SU JE OBOŽAVALI A ONDA JE NESTALA SA SCENE: Danas slavi rođendan, evo kako! Luksuz!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track