Najnovije vesti

JOKSIMOVIĆI NA MUKAMA: Ne mogu da nađu dadilju za bliznakinje, a Jovana mora na posao
Foto: Damir Dervišagić

U PROBLEMU

JOKSIMOVIĆI NA MUKAMA: Ne mogu da nađu dadilju za bliznakinje, a Jovana mora na posao

Stars


 

Otkako su postali roditelji bliznakinja Ane i Srne, Željko i Jovana Joksimović su na mukama.

 

Bračnom paru su oko ćerki prva dva meseca pomagale njihove majke, ali ubrzo su raspisali i konkurs za dadilju. Voditeljki i pevaču neophodna je stručna pomoć oko devojčica, naročito jer se po povratku s Maldiva, gde su trenutno na odmoru, oboje vraćaju poslovnim obavezama. Zato su pred put na egzotičnu destinaciju organizovali izbor dadilje, ali još uvek nisu pronašli pravu.

 

- Željko i Jovana su sve podredili svojoj deci. Kosta je glavni u kući i oni su mu dopustili da zajedno s njima bira bebisiterku za sestre kako ne bi bio ljubomoran, što je deci svojstveno kad dođu bebe. Dečak je presladak i prepametan.

 

Baš sam se iznenadila kako je lepo vaspitan. Vidi se da su mu roditelji maksimalno posvećeni. On je upućen u sve što se dešava i tačno zna u koje vreme devojčice spavaju, kad se hrane i kupaju. On ima četiri godine, ali se ponaša kao veliki dečak. Nažalost, ja nisam prošla izbor - ispričala nam je devojka koja je insistirala na anonimnosti.


Inače, bebisiterke koje bračni par Joksimović traži moraju da budu usko profilisanog obrazovanja - da imaju završenu visoku medicinsku školu, ginekološko-akušerski smer, i moraju da imaju vrhunsku preporuku.


Svaka od zaposlenih treba da bude spremna da se maksimalno posveti devojčicama, čak i da tokom noći bude s njima, jer Jovana mora rano da ustaje i da ide na posao. Njih dvoje su i za sina pronašli dadilju pre nekoliko godina i prezadovoljni su njom.


Kurir / Lj. S.

 

Foto: Damir Dervišagić

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

(KURIR TV) VODITELJKA BLISTA: Željko izveo Jovanu i bliznakinje iz porodilišta!

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...