(VIDEO) SVI ZNATE KAKO IZGLEDA ŽENA SAŠE KAPORA: A nikad niste videli njegovu majku Razu Mrak!
Foto: Damir Dervišagić

MAJCI ČESTITA BAJRAM rečima Bajram barećula

(VIDEO) SVI ZNATE KAKO IZGLEDA ŽENA SAŠE KAPORA: A nikad niste videli njegovu majku Razu Mrak!

Stars -

Pevač Saša Kapor u srećnom je braku s koleginicom Nikolinom Kovač i imaju divnog sina Nikolaja, a malo se zna da je i Sašina majka Raza pevačica.

Raza i Sašin otac Nenad razveli su se pre početka rata u Jugoslaviji i otkako je napustila Tuzlu, godinama živi u Švedskoj. Nakon razvoda Nenad je dobio starateljstvo nad Sašom, dok je njegov stariji brat Aleksandro pripao majci, koja se kasnije udala za drugog čoveka i preselila se u Švedsku, gde je rodila još jednu ćerku.

Kao i svaka majka brinula je o svom detetu.

"Kao i svaka majka, i ja svoje dete volim najviše i ono je meni najbolje jer ja sam ta koja ga je rodila i vaspitala", rekla je jednom prilikom Raza.

Sašini roditelji Raza i Nenad Kapor počeki su se zabavljati pre nego što su bili punoletni. Sašin tata je bio harmonikaš, a ona pevačica i godinama su živeli i od toga.

foto: Printscreen

"Rarazveli smo se pre rata. Mnogi su me kasnije ispitivali da li smo se mi razveli zbog ratnih dešavanja, što je meni u najmanju ruku bilo smešno. To nema apsolutno nikakve veze s tim, imali smo neke svoje razloge što više nismo mogli biti skupa. Međutim, ostali smo, do dan danas, u divnim prijateljskim odnosima jer i sada kada se sretnemo bar popijemo kafu, pa zaboga imamo dvoje zajedničke dece", ispričala je Raza

Saša je, kaže Raza, nakon razvoda, živio malo kod majke a malo kod oca. I sve vreme ostao u jednako dobrim odnosima i sa jednim i sa drugim roditeljem. I nije čudo što je Saša baš izabrao muziku kao svoj poziv jer imao je i te kako od koga nasledi ljubav prema muzici.

"Moj Saša je jedan divan dečko, jedan nadasve normalan čovek normalnih shvatanja. On će svojoj majci, dedu, tetkama… da čestita Bajram i kaže Bajram barećula, pa obavezno da kupi neki poklon. Isto tako i svog oca ne zaboravlja. Mi smo jednostavno tako odgojeni, niko nikada nije gledao kako se ko zove, je li Mujo, Suljo, Đuro… Rasli smo u takvom sistemu i dan danas je tako. Nikada nisam gledala kako se ko zove, bitno je samo da je čovjek jer svi smo mi od krv i i mesa", nastavlja Sašina majka.

A Raza i danas zapeva za svoju dušu, za prijatelje ali od toga ne živi već odavno.

foto: Printscreen

"Dobila sam ponudu za učešće u divnoj emisiji „Nikad nije kasno". Tu su me prijavili moji prijatelji, tako da je moguće da se pojavim. Jer, zašto ne pokušati pogotovo jer je muzika moja velika ljubav, koja je danas samo moj hobi", ispričala je Raza.

Saša Kapor dok se takmičio u Zvezdama Granda, a i posle takmičenja dugo se nije čuo ni video sa mamom, a onda mu je ona došla na snimanje jedne emisije.

"Na dan emisije stigla mi je poruka da je u Beogradu i da će doći u studio. Nisam se obazirao na to. Međutim, zaista, ona se i pojavila na snimanju. Taj prvi pogled ne mogu da opišem. Bila je to bura emocija. Ceo život mi se vrteo po glavi. Suze su navirale", rekao je tom prilikom Kapor.

foto: Damir Dervišagić

"Tačno je ono što je pisalo po novinama da sam se osećao manje voljenim od strane svoje majke jer je njen odnos bio drugačiji prema bratu i polusestri. Sve je to veoma bolno i zato mi je teško da o tome pričam", nastavlja pevač i dodaje da će dati sve od sebe da popravi odnos sa majkom, a priznaje i da mu je majčinska ljubav veoma nedostajala.

foto: Printscreen

"Ipak, moram da kažem, moj otac je moj otac. On mi je dao sve i on se ne može porediti ni sa kim. Još jednom napominjem da on nije uticao nikada na mene. Odluka da ne kontaktiram sa majkom je bila samo moja. Dokaz je i to što njih dvoje nikada nisu trajno prekinuli kontakt", rekao je tada Kapor.

Kurir.rs/expressmag/Foto Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NIKOLINA KOVAČ NIKAD VRELIJA: Pevačica prisna sa manekenom! Šta li će Kapor reći na ovo?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track