PAMTIMO GA IZ SPOTA SA ANABELOM ATIJAS: Bosanski pevač poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći
Foto: Printscreen

TRAGEDIJA U MRKONJIĆ GRADU

PAMTIMO GA IZ SPOTA SA ANABELOM ATIJAS: Bosanski pevač poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći

Stars -

Mladi pevač iz BiH Đurađ Đuki Đuranović (32), poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se 15 minuta iza ponoći dogodila na magistralnom putu M5 Mrkonjić Grad - Ključ, u mestu Brdo, opština Mrkonjić Grad.

U ovoj nesreći učestvovali su automobile “audi“, kojim je upravljao Đuranović iz Mrkonjić Grada, te vozilo „mercedes“ kojim je upravljao Slobodan Vasić (50), takođe iz Mrkonjića, koji je u ovoj nesreći povređen.

Uviđaj na mestu nesreće obavila je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Dragana Lipovčić, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice za bezbednost saobraćaja Mrkonjić Grad.

Dežurni tužilac je naložila da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mere kao i veštačenja, radi rasvetljavanja svih okolnosti saobraćajne nesreće, a naložena je i obdukcija nastradalog koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS.

Podsećanja radi, Đuranović se na muzičkoj sceni proslavio polovinom 2015. godine kada je sa Anabelom Atijas, poznatijom kao Anabela Đogani, kada su snimili duetsku pesmu "U mraku", za koju je urađen i spot.

foto: Printsceen/FB

Kurir.rs/Faktor/foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

PODOČNJACI, ISPIJENO LICE... Ovakvu Anabelu Atijas nikada niste videli

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track