Najnovije vesti

DOKLE ĆE ANA I RASTA DA FOLIRAJU NAROD? Razvode se, a u crkvi zakazuju venčanje
Foto: Marina Lopičić, Dragana Udovičić

OTKRIVAMO Dokle će Ana i Rasta da foliraju narod

DOKLE ĆE ANA I RASTA DA FOLIRAJU NAROD? Razvode se, a u crkvi zakazuju venčanje

Stars

Nikolićeva i Đurić prošle nedelje viđeni u crkvi Ružici, gde su se kod sveštenika raspitivali šta im je potrebno da bi sklopili brak pred Bogom

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta ni sami više ne znaju da li se zaista razvode ili su plasirali lažne informacije zarad marketinga pred pevačicin povratak na scenu nakon porodiljskog bolovanja.


Naime, kako Kurir saznaje, bračni par koji je u novembru objavio da stavlja tačku na svoju zajednicu prošle nedelje je posetio crkvu Ružicu na Kalemegdanu, gde se kod sveštenika raspitivao za venčanje.


Brak u opštini


Pevačica i reper pojavili su se ruku pod ruku, a zanimalo ih je šta je sve potrebno od dokumenata da donesu kako bi zakazali ovaj sveti čin.

- Nikolićeva je oduvek maštala da se uda u crkvi, a sada, kada je očito da od razvoda nema ništa, došlo je vreme da se Rasti obeća i pred oltarom. Njih dvoje su razgovarali sa sveštenikom, kojeg su uputili kada i gde su sklopili građanski brak. On im je objasnio šta im je sve potrebno od papira, kao i pravoslavne običaje kojih se moraju pridržavati kako bi se sjedinili za ceo život. Koliko sam upućen, još nisu odredili datum, već su se samo informisali - otkriva naš dobro obavešten izvor i dodaje da je pevačica iskoristila priliku da sveštenika upita i o običajima prilikom krštenja.


Ovim povodom kontaktirali smo sa crkvom Ružicom i tražili da razgovaramo sa nekim sveštenim licem.

- Ne smemo da dajemo takve informacije, ne bi bilo u redu. Nemojte to da tražite od nas, nadam se da nas razumete. Vi ste novinari, možete se raspitati na nekoj drugoj strani. Svako dobro - rečeno nam je u crkvi.

foto: PaparazzoLov


Bez komentara


Pokušali smo da dobijemo komentar i od Ane i Raste, ali njihovi brojevi telefona poznati redakciji bili su nedostupni.


Podsetimo, par je u novembru objavio da se razvodi. Do danas ročište za početak njihove parnice još uvek nije zakazano, a njihov zajednički advokat Borivoje Borović je rekao za medije da se njegovim klijentima nikuda ne žuri, što je donekle potvrdilo priče da od razvoda neće biti ništa. U prilog tim tvrdnjama ide i činjenica da je Rasta više puta uslikan kako ujutro izlazi iz stana u kom žive Ana i njihova ćerka Tara.

foto: PaparazzoLov


Repovao ženi

OPET TI I JA


Ana i Rasta i dalje nastupaju zajedno. Oni će u februaru održati koncert u Skoplju, zbog čega su pre dva dana boravili u Makedoniji. Pevačica i reper pojavili su se u jednom tržnom centru, gde su se družili s publikom, a otpevali su i nekoliko pesama. Da je u njihovom odnosu sve u redu, pokazao je Rasta, koji se, dok je repovao stih „opet ti ja“, okrenuo ka ženi i njoj te reči posvetio.


Kurir / MARIJA DEJANOVIĆ

 

Foto: Marina Lopičić, Dragana Udovičić, PaparazzoLov

 

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) ANA I RASTA OPET ZAJEDNO: Popeli se na binu i onda se REPER okrenuo prema njoj... LUDILO!

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...