BILE SU NAJBOLJE DRUGARICE: Sindi otkrila zašto godinama nije u kontaktu sa Sandrom Meljničenko!
Foto: Dragana Udovičić, Printscreen

MODELSICE

BILE SU NAJBOLJE DRUGARICE: Sindi otkrila zašto godinama nije u kontaktu sa Sandrom Meljničenko!

Stars -

Ivana Stamenković Sindi u vreme kada je bila u grupi Models bila je izuzetno bliska sa Sandrom Meljničenko.

Ono što je poznato jeste to da su sve članice bile i te kako bliske, a kada se grupa raspala tek nekoliko njih ostalo je u kontaktu. Kako Ivana kaže, za taj period je vežu lepa sećanja, ali sa dve nekadašnje drugarice i koleginice danas nije u kontaktu.

"Lepa sećanja me vezuju za taj period. Mi smo bile baš deca, klinke što se kaže, ali radile smo dosta. Imale smo dotsa posla, nastupa, svega... U jako lepom sećanju mi je ostao taj period. Pomalo mi nedostaje. Dosta smo bile zastupljene i u medijima i u štampi, svaki naš korak se pratio. Što je najgore, i dan danas se prati. (smeh) Uglavnom su ljudi upućeni u naše živote, u to šta nam se dešava u privatnom životu", kaže Ivana.

foto: Printscreen

Kada je u pitanju druženje sa nekadašnjim članicama, potvrđuje da nije u kontaktu sa Sandrom i sa Ivanom Berendikom, ženama koje su bogato udate i važe za najbogatije Srpkinje na svetu.

"Sa svim članicama koje su ostale u Beogradu. To je Mimi, Nevena, moja rođena sestra, i Nađa. U kontaktu smo. družimo se, pijemo kafe, razgovaramo. Sa ovima koje su otišle daleko, jedna u Rusiju, druga u Ameriku... One retko dolaze, tako da se ne viđamo", kaže Ivana.

Kao razlog što se ne druži sa Sandrom navodi to što ona dugo nije dolazila u Srbiju.

"Ja mislim da Sandra nije skoro ni dolazila u Beograd, čak je preselila i svoju porodicu. Nismo u kontaktu jer ona i ne dolazi u Srbiju", priča Stamenkovićeva.

Ipak, poznato je da Sandra sa nekim ljudima iz Srbije jeste u kontaktu, a pevačica Nina Badrić redovan je gost na njenim i Andrejevim proslavama.

S tim u vezi, daljina po svemu sudeći nije razlog toga što dve nekadašnje drugarice godinama nemaju nikakav kontakt.

❤️❤️❤️ #ninabadric #tojazovemljubav

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

(Kurir/Blic, Foto:Dragana Udovičić/Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) OVO NIKO NIJE OČEKIVAO OD CECINE ĆERKE: Svi su zanemili kada su videli s kim je Anastasija u krevetu! ŠOK!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja