Najnovije vesti

(FOTO) RAT SE NASTAVLJA! PROCURIO DAKIĆKIN MEJL TINSKOJ: Ovako me je Snežana mobingovala! Evo šta mi je pisala, pročitajte sami!
Foto: Aleksandar Pavlović, Dragan Kadić

Nastavlja se prepiska poznatih dama

(FOTO) RAT SE NASTAVLJA! PROCURIO DAKIĆKIN MEJL TINSKOJ: Ovako me je Snežana mobingovala! Evo šta mi je pisala, pročitajte sami!

Stars
18:39h

Glumica, balerina i voditeljka Jelena Tinska optužila je koleginicu Snežanu Dakić da ju je zlostavljala i sprovodila mobing nad njom dok joj je bila urednica na Ženskoj televiziji, posle čega joj je Dakićka odgovorila. Ali, ovog puta prepisku je nastavila Tinska otkrivši kakve joj je mejlove Snežana slala. Evo šta poručuje bivšoj urednici!

"Strašno je da neko kalibra SD izjavi da bilo ko, a kamoli ja skreće pažnju na sebe kako ona reče "na snazi mog imena". Dalje omalovažava me time što izjavljuje da je moja slika o meni iskrivljena. No, to je zanemarljivo. Od takve osobe se samo to može i očekivati. To je i dalje mobing. O da, žalila sam se menadžmentu i dok sam radila, jer je sve o mobingu što sam napisala istina, za šta imam pismene dokaze.

foto: Zorana Jevtić

Dakle "ako koza laže, rog ne laže"... Evo samo jednog maila od Gospođe bivše Tigrove devojke i bolje da ne nastavlja dalje sa svojim mobingovanjima jer ovakva pisma može da napiše samo neko ko zaista ima "iskrivljenu sliku svog mesta uopšte na planeti", napisala je Jelena Tinska u mejlu našoj redakciji dostavljajući čitaocima na uvid kao dokaz i jedan od mejlova koji je svojevremeno dobila od Dakićke kao svoje urednice. Evo tog mejla.

foto: Printscreen
foto: Printscreen
foto: Printscreen

Podsetimo i na prethodno reagovanje voditeljke Snežane Dakić upućene Tinskoj. Evo šta je rekla o glumici:

foto: Damir Dervišagić

 "Jeleni Tinskoj sam samo pomogla u životu. Omogućila sam joj da radi samostalnu emisiju, onako kako ona misli da treba. Ali, Tinska ima iskrivljenu sliku svog mesta u spostvenom životu, a kamoli u poslovnom okruženju ili u javnosti. Čudno je da se nije žalila dok je radila, nego tek kad je dobila otkaz. I to ne od mene, nego od novog menadžmenta. Sad, na snazi mog imena, skreće pažnju na sebe. Providno i besmisleno."

(Kurir.rs/Foto: Aleksandar Pavlović/Dragan Kadić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Najveće ESTRADNE TUČE u poslednjih 10 GODINA

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...