Najnovije vesti

RASPADAM SE, NEMATE RAZUMEVANJA ZA MOJU BOLEST: Anđela Veštica šokirala objavom!
Foto: Printscreen/Instagram

OSULA PALJBU PO FANOVIMA

RASPADAM SE, NEMATE RAZUMEVANJA ZA MOJU BOLEST: Anđela Veštica šokirala objavom!

Stars

Anđela Veštica je pre nekoliko dana najavila da će uskoro predstaviti novi spot, međutim, on nije ugledao svetlost dana na dan kada je obećala fanovima.

Iako to nije očekivala, oni su joj zamerili što spot nije objavila u danu kada je obećala, a ovo je veoma iznerviralo Vešticu, koja se obratila svojim pratiocima, ne birajući reči:

 

Going to dinner ???

A post shared by ⚜️Andjela Vestica⚜️ (@andjela_vestica) on

"Ja ne mogu da verujem dokle ide vaš bezobrazluk, tako da ću snimiti samo par kratkih storija. Dobila sam poruku "zašto si slagala da je danas spot". Dakle, idiote ili idiotkinjo, ko god da si, ja nisam slagala, ja sam ljude dva tri puta na storiju obavestila i svi znaju da sam jako bolesna, imam virus i sedim kući da se raspadam. Ako ste toliko bezobrazni da nemate razumevanja za moju bolest, onda mi nemojte pisati po profilu, nemojte mi skakati po glavi s porukama. Ja vas volim sve i hoću da ispoštujem, ali četiri pet dana u vašem životu ne znači ništa, a ja bolesna da se maltretiram, da sedim u montaži, stvarno ne mogu", kaže ona u videima u kojima nije snimala sebe, verovatno jer nije bila reprezentativna.

(Kurir, Foto: Printscreen/Instgram)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) JAVNOST JE U ŠOKU: Anđela Veštica objavila skandalozni snimak na kom puši travu!

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...