PRIČA OTVORENO O SVEMU KROZ OSMEH

(KURIR TV) DARKO LAZIĆ PRVI PUT PROGOVORIO O RAZVODU: Evo šta je pevač rekao o pomirenju sa Anom Sević! IMA LI ŠANSE?!

Stars -

Darko Lazić progovorio je za Kurir o razvodu sa Anom Sević, novoj devojci i snimku na kojem se vidi kako šmrče beli prah, a u čiji posed je došla naša redakcija.

On je sinoć došao na tezgu u jednom prestoničkom klubu i iznenadio se kada je video da su sve novinarke ekipe došle na njegov nastup. Vidno raspoložen, nasmejan, pevač je iz svog ugla kroz smeh odgovarao na sva pitanja.

"Osećam se fenomenalno. Nemam pojma da li ću da se pomirim sa Anom. Razvod nikome ne donosi dobro, da se ne lažemo", rekao je nasmejani Darko.

O osećanjima prema Ani Sević nije hteo mnogo da komentariše.

(KURIR TV) STOP DROGAMA! DARKO LAZIĆ PRIZNAO DA JE ŠMRKAO PRE 9 GODINA: A evo šta danas kaže o drogiranju! JOŠ MU JE I SMEŠNO

"Vidiš, ne želim ništa da komentarišem o tome, nije vreme ni mesto. A dete čuvamo najbolje moguće. Ona je ipak mala i ne zna šta se dešava. Ana i ja ćemo dati zajedno izjavu o ovome. Mi smo i dalje u kontaktu, sve je najnormalnije, sve je ok, bolje nego ikad", rekao je vidno raspoložen Darko i rekao da nigde nije pobegao i da još niko ne zna gde on živi.

"Ana je ostala u stanu, a mislim da nikome ne prija samački život. A nemam novu devojku, šta će mi", bio je jasan Lazić.

Kurir.rs/Lj.S/Foto

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track