(FOTO) NAMEŠTAJ STIZAO IZ ITALIJE, ŠPANIJE I NEMAČKE: Folkerka u Sremčici uživa u LUKSUZNOJ VILI na imanju od 30 ari!
Foto: Dragan Kadić

Veliko kupatilo, dnevni boravak, soba za vežbanje

(FOTO) NAMEŠTAJ STIZAO IZ ITALIJE, ŠPANIJE I NEMAČKE: Folkerka u Sremčici uživa u LUKSUZNOJ VILI na imanju od 30 ari!

Stars -

Pevačica Dragica Radosavljević Cakana svoju oazu mira pronašla je u naselju Sremčica u blizini Beograda, gde je sa suprugom, pravnikom Nebojšom Negićem 2006. godine kupila kuću i uredila je po svom ukusu.

Naime, oni su plac od 30 ari pretvorili u pravo ljubavno gnezdo, kojem se uvek rado vraćaju gde god putovali.

foto: Dragan Kadić

Enterijer svog doma pevačica je uredila najsavremenijim nameštajem iz inostranstva, koji je stizao iz Italije, Nemačke i Španije, nakon čega nema običaj da često menja stvari i pravi drugačiji raspored u prostorijama.

foto: Dragan Kadić

"Neša i ja smo se venčali 1997. godine i dugo živeli na Vračaru, gde i danas imamo stan. Devet godina kasnije preselili smo se u Sremčicu. Ukazala nam se prilika da kupimo jednu prelepu kuću, koju je moj suprug obožavao kad je bio mladić. Ona je, inače, 1967. godine dobila nagradu za najlepšu vikend vilu u Sremčici. Tadašnji vlasnik vodio je računa o svakom detalju nekretnine, o kvalitetu, kvantitetu, izgledu, položaju..."

foto: Dragan Kadić

"Tu je mali dnevni boravak i veliko kupatilo. Imam svoje sprave za vežbanje, televizor, kompjuter... Lepo se učaurim i uživam. Uglavnom nisam izbijala odatle kad sam radila nove pesme. Preslušavala sam album, koncentrisala se na sve što se tiče mog posla, slala mejlove", rekla je Cakana.

foto: Dragan Kadić

Kurir.rs/Glossy/Foto Dragan Kadić

P

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

POBEGAO JE IZ RIJALITIJA GLAVOM BEZ OBZIRA: Moraće da im plati 50.000 €, a evo kako im se osvetio zbog toga! NISU SE DOBRO PROVELI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track