NE ŽALI NOVAC: Zavrteće vam se kad čujete koliko Vanja Mijatović troši na psihologa!
Foto: Marina Lopičić

PRAVO BOGATSTVO

NE ŽALI NOVAC: Zavrteće vam se kad čujete koliko Vanja Mijatović troši na psihologa!

Stars -

Popularna "Zvezda Granda" Vanja Mijatović sve manje uspeva da podnese pritisak i stres kojem je svakodnevno izložena zbog posla kojim se bavi, te je bila prinuđena da potraži stručnu pomoć.

Naime, Vanja već nekoliko meseci posećuje ordinaciju jednog poznatog prestoničkog psihologa, a kako joj razgovor sa stručnim licem izuzetno pomaže, pevačica ne žali da za svaku seansu izdvoji 100 evra.

"Vanja izvesno vreme posećuje beogradskog psihologa kod kog idu mnoge javne ličnosti, a kada se sretnemo u čekaonici, uvek mi se uredno javi i proćaskamo. Kada sam je prvi put video da sedi ispred ordinacije, pomislio sam da je tu došla kako bi pravila društvo nekoj prijateljici. Međutim, tek nakon što sam je na istom mestu zaticao i narednih puta, shvatio sam da je Vanja ta koja se obratila psihologu za pomoć", kaže na početku razgovora naš izvor, koji posećuje istog terapeuta kao i poznata pevačica.

?

A post shared by Vanja Mijatovic??? (@vanja_mijatovic_vvsr) on

"Mimoilazili smo se tako nekoliko puta, a jednom prilikom smo duže sedeli u čekaonici i razgovarali. Tada mi je ispričala da joj je prešlo u naviku da posećuje psihologa nakon što je doživela saobraćajnu nesreću sa kolegama iz "Zvezda Granda", jer je taj događaj ostavio posledice na nju, koje je zahvaljujući intervenciji stručnog lica uspela da prevaziđe. Otada svaki put kada oseti potrebu, odlazi na seanse, jer joj psiholog pomaže da se izbori sa svim izazovima u životu. Kraj godine je bio prilično stresan za nju, pogotovo jer je imala dosta nastupa, ali i posla oko promocije nove pesme".

"Baš u tom periodu sam i počeo redovno da je srećem u ordinaciji, a kako psihologa posećujem tri puta nedeljno, viđao sam je istih dana kada sam i ja dolazio. Poslednji put kada sam je sreo, otvoreno mi je ispričala da ima povremene napade panike, tokom kojih ne zna kako da se ponaša. Srećom, odabrala je odličnog terapeuta, a kako mi se poverila, već posle dva meseca intenzivne terapije primetila je promene nabolje", kaže naš izvor i dodaje da svaka seansa kod poznatog psihologa košta stotinak evra.

Grand Magazin krecemo upravo

A post shared by Vanja Mijatovic??? (@vanja_mijatovic_vvsr) on

(Kurir/Alo, Foto:Marina Lopičić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track