OBJAVILA FOTOGRAFIJU SA ONKOLOGIJE: Ani Mihajlovski je on vratio osmeh na lice!
Foto: Printscreen

IZLEČIO JE

OBJAVILA FOTOGRAFIJU SA ONKOLOGIJE: Ani Mihajlovski je on vratio osmeh na lice!

Stars -

Poznata voditeljka Ana Mihajlovski protekle godine vodila je borbu sa opakom bolešću. Naime, Ani je konstatovan tumor dojke.

Najteži period je iza nje, ali se ona jednom fotografijom sa onkologije prisetila kako je sve izgledalo. Naime, objavila je sliku sa doktorom koji je pratio njeno stanje, a potom napisala:

"Moj doca na onkologiji", napisala je Ana i stavila "tbt", što označava prošlo vreme.

Podsetimo, voditeljka je nedavno govorila o ovoj strašnoj situaciji u kojoj se zadesila.

"Rak je moj najveći strah, baš kao i mom najboljem prijatelju i mi to zovemo "ona reč koja se nikada ne izgovara". Lekari mi nisu rekli da moram da idem na hitnu operaciju, već da to "mora da leti". A ja sve što mogu danas, ne ostavljam za sutra", rekla je Ana za Gloriju i dodala:

"Nisam razmišljala ni o čemu, imala sam sjajno društvo. Nisam krivila sebe, zapravo, bila sam besna na sebe zato što se nikada nisam pregledala, što je izuzetno neodgovorno. Ne samo prema sebi već i prema celoj porodici. Zato bih bila najsrećnija da barem nekoliko žena izvuče pouku iz nog primera. Ja jesam, i veoma sam svesna da je moglo i da ne bude tako, da je tumor mogao da bude maligne prirode, da sam mogla da zakasnim. Zato je bitno da se kontrolišemo već od dvadesete godine", završava ona.

foto: Damir Dervišagić

(Kurir, Foto:Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NAKON SKANDALA NA SPLAVU: Ana Mihajlovski se oglasila urnebesnim video snimkom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja