EKSKLUZIVNO! EMINA JAHOVIĆ PONOVO S MIŠKOVIĆEM: Brak s Mustafom puca!
Foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić, Nebojša Mandić

Pevačica se viđa s bivšim dečkom

EKSKLUZIVNO! EMINA JAHOVIĆ PONOVO S MIŠKOVIĆEM: Brak s Mustafom puca!

Stars -

Jahovićeva, za koju Turci tvrde da se razvodi, sastaje se s Markom u Beogradu. Biznismen joj sredio da se reklama za njen album emituje u okviru „Ubica mog oca“, koje on producira

Emina Jahović ponovo je bliska s bivšim dečkom Markom Miškovićem, ekskluzivno saznaje Kurir. Pevačica, za koju turski mediji tvrde da se razvodi, viđena je u Beogradu sa sinom biznismena Miroslava Miškovića, s kojim je bila u vezi pre desetak godina.

- Marko i Emina su se ludo voleli. Njihova ljubav je bila toliko velika da su želeli da i na telu imaju njen trag. Naime, Marko je istetovirao Eminino ime na herbejskom jeziku, kao i pevačica njegovo. Čak su planirali i brak, ali je njihova veza naprasno pukla. Svako je otišao na svoju stranu, godinama se nisu čuli ni videli, sve donedavno kad su se ponovo sreli - priča naš dobro obavešten izvor.

Nekad su se voleli... Marko Mišković i Emina Jahović
Nekad su se voleli... Marko Mišković i Emina Jahovićfoto: Zorana Jevtić, Aleksandar Jovanović Cile

Zanimljivo je da se reklama za njen novi album „Dalje“ emituje u okviru reklamnog bloka „Ubica mog oca“, čiji je Marko producent.

- Budući da su opet bliski, ne čudi što se njen novi album reklamira u okviru trenutno najgledanije domaće serije - kaže naš izvor.

Njihova obnovljena bliskost možda ne bi bila zanimljiva da mediji već duže vreme ne spekulišu da je Jahovićkin brak s turskom muzičkom zvezdom Mustafom Sandalom u krizi.

JAHOVIĆEVA: Moj budući dečko mora da pređe mnoge prepreke da bi me osvojio. Ako se između Marka i mene jednog dana nešto i desi, sigurno je da to neću kriti

- Ona na sve načine pokušava to da sakrije, ali istina je da im ne cvetaju ruže. Oni ne žele da prave skandale zbog sinova Jamana i Javuza, jer su im deca na prvom mestu. Do ove godine Emina je išla na zimovanje s Mustafom i sinovima, ali to se promenilo. Njen muž je u januaru zimovao u Turskoj, a nakon toga je pevačica bez muža otputovala s decom u Austriju - završava naš izvor.

Tim povodom pokušali smo da kontaktiramo s Jahovićevom, ali ona nije odgovarala na naše pozive. Podsetimo, nakon što su raskinuli, Emina je u samo jednom intervjuu dala izjavu o Marku, dok se on nikad tim povodom nije oglašavao.

- Marko i ja smo zasad samo dobri drugari. Moj budući dečko mora da pređe mnoge prepreke da bi me osvojio. Ako se između Marka i mene jednog dana nešto i desi, sigurno je da to neću kriti - izjavila je lepa Novopazarka 2006. za magazin Svet.

foto: Kurir

Vole muziku

ONA U BRAKU S MUSTAFOM SANDALOM, ON S JOVANOM!

Marko Mišković oduvek je važio za velikog zavodnika. Osim sa Eminom, navodno je bio s još nekim poznatim damama, među kojima su Ana Nikolić i Nina Seničar. Pre pet godina se oženio pevačicom Jovanom Nikolić, ćerkom režisera Božidara Nikolića, s kojom ima ćerku. S druge strane, Emina se sa 17 godina udala za izvesnog Aladina Đulovića, ali taj brak nije potrajao. Kad je bila na početku karijere, bila je u vezi s Markom. Godinu dana pre nego što se udala za Mustafu Sandala, raskinuli su vezu, a posle pomirenja su se venčali i dobili dva sina.

foto: Kurir

Kurir / Ljiljana Stanišić

Foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić, Nebojša Mandić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) EMINA SE UDALA PRVI PUT SA 17 GODINA, A ONDA JE UPOZNALA MUSTAFU I SAD DELI SAVETE: Da bi se dobro udala, moraš biti pametna!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track