POZNATI VODITELJ KUPIO NOVI STAN: U kreditu ću biti do penzije!
Foto: Printscreen

u elitnom beogradskom naselju

POZNATI VODITELJ KUPIO NOVI STAN: U kreditu ću biti do penzije!

Stars -

Voditelj jutarnjeg programa Srđan Predojević nedavno je odlučio da obezbedi novi dom za svoju porodicu i sebe u jednom elitnom beogradskom naselju, gde cena kvadratnog metra iznosi 2.700 evra.

Popularni voditelj je potvrdilo naša saznanja, ali kako kaže u priči o kupovini stana nema nikakvog luksuza, već da je isključivo reč o rešavanju egzistencijalnog životnog pitanja.

"Kupili smo novi stan, ali zaista nije reč o luksuzu. Podigao sam kredit na dvadeset i dve godine i mogu slobodno da kažem da ću ga otplaćivati do penzije", počinje priču Predojević i otkriva zbog čega je odlučio da kupi novi stan, budući da je već imao svoj dom u Beogradu, iako je rođeni Kragujevčanin.

foto: Marina Lopičić

"Stan koji smo imali je bio mali, a deca su porasla, krenula u školu i zaista nam je trebao veći dom. Ni ovaj stan nije mnogo veći od prethodnog, ali sada svako ima više prostora. Zato sam prodao stan i odlučio da kupim novi, veći", uverava voditelj, koji ističe da živi kao ostatak građana Srbije kojima je zaduživanje normalna životna pojava.

"Kao većina ljudi kod nas, i ja sam bio primoran da na ovaj način otplaćujem stan, ali ne žalim se, jer je to danas naša neminovnost", zaključio je Predojević.

Podsećamo, Srđan je godinama sa svojom kumom Jovanom Joksimović bio jedno od zaštitnih lica jedne televizije, da bi pre mesec dana prešao na TV Prva, što su mnogi okarakterisali kao televizijski transfer godine, a nema sumnje da je voditeljski par na ovaj način i finansijski napredovao.

Inače, Predojević je zaposlen i kao PR jedne kompanije za kontrolu letenja, gde prosečna plata iznosi 350.000 dinara.

foto: Zorana Jevtić

(Kurir/Alo, Foto:Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

OVO SU PET NAJVEĆIH MEDIJSKIH TRANSFERA U SRBIJI! Prvoplasirani transfer će vas ostaviti bez teksta!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track