NE OPIJAM SE I NE PUŠIM, ALI... Goga priznala svoj najveći porok, nećete verovati šta je u pitanju!
Foto: Damir Dervišagić

PODELILA INTIMU

NE OPIJAM SE I NE PUŠIM, ALI... Goga priznala svoj najveći porok, nećete verovati šta je u pitanju!

Stars -

Pevačica Goga Sekulić pričala je o ljubavi i o krizama sa dečkom Urošem Domanovićem, o saobraćajnim prekršajima koji su joj došli glave pa se opametila, o visokim telefonskim računima i sujeti na estradi.

- Taj ko kaže da je ima nije normalan. Barem u mom slučaju. Ima dosta kolega koje poštujem, koje gotovim, koji su mi dragi. Pogotovu ima dosta mlađih devojaka. Što im ne bih dala podršku? Na primer, Kaća Živković je bila uz mene kada mi je bilo potrebno.

foto: Damir Dervišagić

Koliko imaš pravih prijatelja koji nisu sa estrade?

- Nije bitno ko se čime bavi, da li je estrada, pravnica, lekar, bitno je kakav si čovek. Sada kada bih razmišljala koja je mlađa, uspešnija, pa to bi bilo užas. Ne razmišljam o tome. Volim da se družim sa ljudima, radujem se svačijem uspehu. Samo da je veselo.

Koji je tvoj najveći porok?

- Moj porok najveći su telefonski računi. To je katastrofa, ogromni su, ne smem da kažem koliki. Ne opijam se, ponekad popijem neki dobar šampanjac. Ne drogiram se, ne pušim. Telefonski računi i avionske karte su mi najveći poroci. Ne smem da vam kažem koliko ih plaćam.

foto: Dragan Kadić

Možeš barem da kažeš u koliko si rata platila račun?

- U principu ili kasnim ili odjedanput uplatim. Baš ako je ogroman račun, molim da mi daju u par rata. Sestro mila, ja imam milion računa...

Krajem 2017. godine si se rastala s dečkom?

- Rekla sam da nekada imamo krize, a tada sam imala i istoimenu pesmu. Sada nemamo krize. Ne bih da pričam o detaljima, živimo zajedno, trenutno je u Cirihu, dolazi po potrebi u Beograd. Uroš je u Cirihu, a ja sam trenutno u Beogradu.

On tebe uči borilačkim veštinama?

- On trenira brazilsku džijudžicu. Kada smo u teretani, pomogne mi s vežbanjem, tu dolazi do rasprave zašto nešto nisam uradila ovako ili onako. On bi voleo kada bih ja mogla da uradim sto čučnjeva sa opterećenjem.

Šta voliš ujutru da radiš?

- Jedino stignem da se istuširam i operem zube. Skuvam crni ili zeleni čaj i krećem na trening. To kada sam u Cirihu. Kada sam u Beogradu, imam puno obaveza.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Puls, Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

UVEK JE TOP SREĐENA I NAŠMINKANA: Goga Sekulić otkrila nešto što niste znali o njoj! Šok!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja