NEKE PROFESIONALNE IZAZOVE, I DA HOĆEŠ, NE MOŽEŠ DA ODBIJEŠ: Voja otkrio da nije ni sanjao da će sarađivati sa narodnjacima!
Foto: Youtube

DRUGAČIJA AFIRMACIJA

NEKE PROFESIONALNE IZAZOVE, I DA HOĆEŠ, NE MOŽEŠ DA ODBIJEŠ: Voja otkrio da nije ni sanjao da će sarađivati sa narodnjacima!

Stars -

Naš čuveni voditelj, Voja Nedeljković, godinama nas uveseljava putem malih ekrana, promenio je nekoliko radnih mesta i televizija, a pozitivan duh ga nikada nije napustio.

"Na ličnom planu, devedesete pamtim po oazama dobre energije, kao što je bio radio "Pingvin"", započeo je Voja Nedeljković priču o vremenu od pre dvadesetak godina, pa dodao: "Pamtim i po crnilu i nemaštini u društvu. Svakako ne bih voleo da se to vrati".

foto: Vladimir Šporčić

Nedeljković već punih pet godina vodi emisiju "Zvezde Granda", putem koje često sarađuje sa poznatim imenima folk muzike, a stalno zaposljenje ima na radiju "S".

"Da mi je neko pre 15 godina rekao da ću raditi neke stvari koje sada radim, odgovorio bih da je moguće, ali malo verovatno", osvrnuo se na svoj aktuelni angažman na televiziji.

"Opet, postoje profesionalni izazovi koje, i da hoćeš, ne možeš da odbiješ, a i nema potrebe da ih odbiješ jer ti donose drugačiju vrstu afirmacije", zaključio je voditelj.

foto: Damir Dervišagić

(Kurir/Hello, Foto:Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track