ŠOKANTNO OTKRIĆE HRVATSKE PEVAČICE: Nisam imala za hleb, dobijala sam nepristojne zahteve! Tražili su od mene da odem u sobu...
Foto: Printscreen/ Instagram

OTKRILA DETALJE IZ SVOG ŽIVOTA

ŠOKANTNO OTKRIĆE HRVATSKE PEVAČICE: Nisam imala za hleb, dobijala sam nepristojne zahteve! Tražili su od mene da odem u sobu...

Stars -

Mnogi bi rekli da je život pevačica lak, da one uživaju u luksuzu, nose najskuplje modele haljina i svi ih obožavaju, ali slučaj većine njih nije takav.

Jedna od devojaka koja se suočila sa velikim problemima je i Maja Bajamić.

Hrvatska pevačica je odlučila da progovori sa svim nedaćama sa kojima se susrela. Teški trenuci bili su deo njene karijere.

"Vrlo je teško, puno nemorala, jako puno droge. Imala sam trenutaka kad je bilo ono, doslovno jedna pašteta za ceo dan, bilo je dana kad nisam imala za hleb", kaže Maja.

Teže od toga je doživela trenutke u kojima se susretala sa nepristojnim zahtevima.

Lude žene lijepo vole. M.W. #goodnight #my #?

A post shared by Maja Bajamić (@majabajamic) on

"Sedim sa svojim menadžerom, traži se od mene da odem u sobu, studio s tom osobom, ja imam 19 godina i radim svoj posao pošteno, studiram. Dođem tamo puna poleta i života i sad je taj deo gde ćemo mi nešto. Menadžer ostane da sedi i pije čaj, a ja idem gore u sobu. To su situacije u kojima bi mi život prošao. Situacije u kojima sam bila pametna u glavu: 'Žabo ružna, što ti misliš? Što ti sebi dopuštaš?'", prisetila se pevačica.

Ona je iz grupe "Teška industrija" otišla pre nekoliko godina jer nije želela da bude vezana onim što je grupa od nje tražila.

Kurir.rs, Foto: PrintScreen Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja