MAJKA JE NIJE PUŠTALA DA MRDNE, A SA 16 JE POČELA DA RADI: Evo kako je izgledao život Teodore Džehverović pre nego što je postala poznata!
Foto: Printscreen

TEŽAK ŽIVOT

MAJKA JE NIJE PUŠTALA DA MRDNE, A SA 16 JE POČELA DA RADI: Evo kako je izgledao život Teodore Džehverović pre nego što je postala poznata!

Stars -

Pevačica Teodora Džehverović je jedna od najzapaženijih učesnica „Zadruge“, a zbog skupe garderobe, spotova i letovanja često je nazivana najrazmaženijom i najbahatijom osobom u rijalitiju.

Ipak, pre samo nekoliko godina Džehverovićeva je sa majkom Gordanom novac zarađivala čisteći jedan crnogorski hotel.

Naime, Gordana je zajedno sa ćerkom došla u Ulcinj kako bi uspela da skupi nešto više novca u toku sezone, a muškarac koji je radio u istom hotelu otkrio je koliko su se njih dve namučile.

"Sećam se dana kada je Goca Džehverović došla, bio je sam početak letnje sezone i trebalo nam je više žena koje će se brinuti o higijeni. Ona je i došla po preporuci prijateljice, a posle nekoliko dana pitala je da dovede ćerku kao ispomoć. Tek kada smo upoznali Teodoru shvatili smo da se radi o vrlo mladoj devojci. Jedva da je imala šesnaest godina. Iako smo mislili da će takav posao biti naporan za nju, ona je uz majku radila sve. Često bi se desilo da kada završe sobe, Goca traži da uradi nešto dodatno. Nebrojano puta su i posle stotinu sređenih kreveta, usisavanja i brisanja uveče dolazile kako bi ispolirale posuđe, pribor i zaradile dodatno koji dinar. I tada nas je oduševljavao način na koji Teodora sluša majku i poštovanje koju za majku ima. Naporno su radile mesecima, ali nikada se nisu žalile", kaže naš izvor.

foto: Printskrin Youtube

On dodaje da ga je šokirao momenat kada je Gordanu ugledao u „Zadruzi“ i shvatio da je Teodora postala poznata.

"Mesecima nisam bio upućen u rijalitije, niti sam tip koji ih prati. Jednog dana sam na portalu ugledao Gordaninu sliku i kada sam pročitao vest, shvatio sam da je učesnica rijalitija. Kada sam počeo da ulazim dublje u priču, uvideo sam da je Teodora sada poznata ličnost i da je malo toga ostalo od onog devojčurka od pre nekoliko godina. Da se razumemo, ona je i tada bila vrlo slatka, ali ono što sam video, neprijatno me je iznenadilo. Verujte mi da onakvo dranje, ponašanje prema dečku, vrisku, svađe i pretnje nisam mogao danima da povežem sa njom od ranije. To je bila toliko stidljiva i nesigurna devojka, da nam je svima zbog toga bila vrlo draga. Uvek se oblačila skromno, a pričala je samo kada mora. Čak sam prijateljicu koja se sa Gocom družila pitao da li je to ipak neka druga ćerka. Tada mi je objasnila da je Teodora nekoliko puta letovala na Crnogorskom primorju, ali da je ona sad pevačica i da se sa njih dve jedva čuje", priča izvor i dodaje da malo ko zna koliko težak život stoji iza porodice Džehverović.

foto: Printscreen

"Drago mi je da su donekle uspele da se izvuku iz pakla u kom su živele. One su bile na ivici siromaštva, a dvoje dece treba školovati i prehraniti. Baš se sećam kada je Goca za Teodoru pričala da će jednog dana biti velika zvezda. Iako je bila jezičara, umela da pukne i promeni raspoloženje u sekundi, znali smo da se iza toga krije teška životna priča i nismo joj zamerali. Bila je vrlo strog roditelj, ali za svoju decu je radila mnogo. Teodora nije kao sve tinejdžerke mogla da izađe u grad kada hoće, niti je mogla da se razbacuje parama. Čak ni tim koje je sama zarađivala. Znala je da nemaju i nije zahtevala ništa od Goce. Štaviše, siguran da je većim delom Goca i zaslužna za estradne vode u kojima joj je ćerka. Oni imaju samo jedni druge, cela familija im je okrenula leđa i nikakvu pomoć im nije pružila nikada. Oduvek je pričala da će stati na noge i da će doći vreme kada će sve što ima uložiti u karijeru svoje dece, te da više neće biti siromašni. Eto, uspela je i zbog toga mi je vrlo drago. Dobra je to žena i mnogo se namučila", završava izvor.

foto: PrintScreen/Youtube

(Kurir/Alo, Foto:Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) KOCIĆKIN PRVI MUŽ NE ODUSTAJE: Upašću u Zadrugu i oteti Divnu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track