Najnovije vesti

MUŽ JOJ JE RANO PREMINUO, OSTALA JE SAMA SA ĆERKOM (1): 3 decenije nakon toga i dalje je sama, a evo zbog čega!
Foto: Printscreen

ŽIVOT JE NIJE MAZIO

MUŽ JOJ JE RANO PREMINUO, OSTALA JE SAMA SA ĆERKOM (1): 3 decenije nakon toga i dalje je sama, a evo zbog čega!

Stars

Mirjana Bobić Mojsilović sve više privlači pažnju javnosti, kako zbog svog poslovnog uspeha tako i zbog lepote kojom pleni. Međutim, nju život nije mazio, ostala je udovica sa jednogodišnjom ćerkom.

Lepa književnica i slikarka uvek ističe da je prava lepota unutrašnja, a ne ona koju svako može da vidi, a ono što mnogi ne znaju o njoj je to da i pored harizme, lepote i talenta, ova uspešna žena nije imala sreće u ljubavi.

Njen suprug dr Ljubomir Mojsilović preminuo je prerano, u 37. godini života. Mirjana je tada ostala sama sa njihovom ćerkom koja je tada imala samo jednu godinu.

foto: Dragana Udovičić

Mojsilovićeva se nakon toga nije udavala, a u poslednjem intervjuu je objasnila zbog čega je trenutno i dalje usamljena na ovom životnom polju, iako joj udvarača sigurno ne manjka.

"Potreban mi je zadovoljan muškarac, neko ko je ukapirao razliku između bitnog i nebitnog, i ko sa vremenom nije postao frustriran savremenom civilizacijom. Reč je o kvalitetnom, duhovnom i zadovoljnom biću, jednom rečju - nasmejanoj osobi", istakla je Mirjana, a zatim dodala da "za pravu ljubav nema pogrešne adrese".

foto: Dragan Kadić

(Kurir.rs/Story, Foto: Printskrin)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Holivud pod njihovim štiklama: Najbolja modna izdanja Srpkinja na crvenom tepihu

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...