Najnovije vesti

EMINA JAHOVIĆ PRIZNALA NA INSTAGRAMU: Razvodim se od Mustafe! Posle 10 godina braka, došao je kraj!
Foto: Damir Dervišagić

OTVORILA DUŠU NA 3 JEZIKA

EMINA JAHOVIĆ PRIZNALA NA INSTAGRAMU: Razvodim se od Mustafe! Posle 10 godina braka, došao je kraj!

Stars

Emina Jahović putem društvenih mreža priznala je da se, nakon 14 godina zajedničkog života, a 10 godina braka, razvodi od Mustafe Sandala.

Naime, pavačica je na Instagramu objavila fotografiju sa Mustafom i u tekstu potvrdila pisanja medija da je ipak došlo do kraha ljubavi između nje i njenog supruga.

"Dragi moji, zbog ljubavi i podrške kojom me obasipate tokom čitave moje karijere, osećam želju i potrebu da sa vama uvek budem iskrena - i kada delim lepe stvari, ali i kada su u pitanju oni manje lepi delovi života, kroz koje, nažalost, svi nekada prolazimo.

foto: Dragan Kadić

Zato želim da od mene saznate i ovo - nakon 14 godina zajedničkog života i 10 godina braka, Mustafa i ja smo doneli odluku da se razidjemo. Ta odluka nam nije bila laka, niti je bila nagla, ali je bila uzajamna, jer smo nakon dugih i otvorenih razgovora zaključili da se naša ljubav, koja je bila velika i iskrena, sa godinama ugasila.

Iako naše živote nastavljamo odvojeno, ja ću Mustafi uvek biti najiskreniji prijatelj i podrška u životu, a sigurna sam da će i on meni. Naša najvažnija misija je da ostanemo dobri roditelji našim divnim sinovima, Yamanu i Yavuzu, i u toj misiji smo ujedinjeni i sa tog puta nećemo dozvoliti da nas bilo šta skrene.

Ovo je prvi i jedini put da se oglašavam ovim povodom, zbog toga nisam želela da čitate nagadjanja po medijima na ovu temu, već da vam kažem direktno ja", napisala je pevačica uz zajedničku fotografiju sa Mustafom.

(Kurir, Foto:Damir Dervišagić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) PEVAČICA SAMA NA ODMORU SA DECOM: Mustafa se se iselio, Emina ostala sama sa sinovima u luksuznoj kući?!

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...