Najnovije vesti

KRAJ LJUBAVI POSLE 14 godina

(VIDEO) A KAKO ĆU JA BEZ TEBE: Emina Jahović se razvodi od Mustafe, evo šta mu je poručila pesmom!

Stars

Emina Jahović objavila je danas na svom Instagramu da se posle 14 godina razvodi od Mustafe Sandala

Ona je na Dan zaljubljenih nastupila u beogradskom klubu gde je sem svojih pevala i pesme drugih izvođača. Na Instagram storiju je okačila videe na kojima peva "Kad zamirišu jorgovani", čuveni hit Vesne Zmijanac i Dina Merlina, a potom i svoju duetsku pesmu sa Sašom Kovačevićem "Još ti se nadam" , pa se može zaključiti da su stihovi posvećeni njenom već sad budućem mužu. 

"Lako ćeš ti bez mene, al kako ću ja bez tebe...", pevala je Emina. 

Podsetimo, pavačica je na Instagramu objavila fotografiju sa Mustafom i u tekstu potvrdila pisanja medija da je ipak došlo do kraha ljubavi između nje i njenog supruga.

"Želim da od mene saznate i ovo - nakon 14 godina zajedničkog života i 10 godina braka, Mustafa i ja smo doneli odluku da se razidjemo. Ta odluka nam nije bila laka, niti je bila nagla, ali je bila uzajamna, jer smo nakon dugih i otvorenih razgovora zaključili da se naša ljubav, koja je bila velika i iskrena, sa godinama ugasila", između ostalog napisala je Emina, dodajući da je njena i Mustafina najvažnija misija da ostanu dobri roditelji njihovim sinovima, Jamanu i Javuzu.

Kurir.rs/Foto Dragan Kadić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...