NASTUPIĆE NA BEOVIZIJI, A UVEK JE VIĐATE NASMEJANU: Pevačica osmehom krije veliku tragediju!
Foto: Printscreen/Instagram

TUŽNA PRIČA

NASTUPIĆE NA BEOVIZIJI, A UVEK JE VIĐATE NASMEJANU: Pevačica osmehom krije veliku tragediju!

Stars -

Malo ko bi se nakon nekoliko teških životnih sitaucija, vratio svojoj najvećoj ljubavi- muzici. Pevačica Saška Janković koja je široj publici postala poznata po učešću u šouu "Prvi glas Srbije" je to uradila.

Ona će se takmičiti na ovogodišnjoj "Beoviziji" pokušati da obezbedi sebi put u Lisabon gde bi predstavljala Srbiju na ovom takmičenju.

A post shared by Saška Janks (@sashkajanx) on

Ono što je svakako ostavilo traga na nju je smrt njenih roditelja. Za kratko vreme izgubila je i majku i oca koji su umrli u roku od četiri godine od posledica teške bolesti. Pevačica i sama priznaje da će joj 2010. i 2014. godina zauvek ostati u sećanju, ali da i dalje stvara muziku misleći na sebi drage i bliske ljude.

"To jesu teški trenuci. I meni je bilo teško, ali sam shvatila da moram dalje. Radom na sebi sam pronašla mir. Imala sam punu podršku roditelja sve vreme kao što sada imam podršku bliskih prijatelja, a osećam da su moji mama i tata uvek uz mene gde god da su. Zato i verujem u uspeh na predstojećoj "Beoviziji", rekla je Saška.

foto: Printscreen

U prethodnih nekoliko godina živi na relaciji Beograd- Beč. I u tom evropskom gradu je nastavila da se bavi muzikom. Poslednju pesmu za naše tržište je objavila pre dve godine, a u austrijskoj prestonici se posvetila pripremi numera kojima želi da započne i inostranu karijeru.đ

Kurir.rs/Blic, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja