SVI SU PLAKALI KADA JE GASTOZ KRENUO KA VRATIMA: Javila se Naida, a onda je doneo konačnu odluku! Evo da li takmičar ostaje u Parovima!
Foto: Printscreen

ODUSTAJE ILI OSTAJE?

SVI SU PLAKALI KADA JE GASTOZ KRENUO KA VRATIMA: Javila se Naida, a onda je doneo konačnu odluku! Evo da li takmičar ostaje u Parovima!

Stars -

Odluka Nenada Marinkovića Gastoza da napusti rijaliti šouu "Parovi" nije samo uznemirila njegovog oca Đuru, takmičare u vili, već i široki auditorijum.

Gastoz je pitao da se u program uključi njegova devojka Naida i da ona donese konačnu odluku, da li će on ostati ili otići iz vile. Kada je produkcija to odbila, on je ustao, rekao da je "to, to", uzeo svoju torbu i stao na glavna vrata.

foto: Printscreen

Međutim, produkcija je odlučila da kontaktira Naidu, pa je ona dala svoje mišljenje.

"Nenade, tvoja devojka se javila produkciji, poručila ti je da ostaneš i da se boriš za glavnu nagradu", rekla je produkcija.

Gastoz je na sve to rekao: "Svaka joj čast" i prokomentarisao da sada više nema kome da ide napolje. Nakon toga, u emisiju su se uključivali gledaoci, koji su ga molili da potpiše ugovor i ostane u "Parovima", što je on na kraju i učinio, i tako ostao učesnik, bez honorara, ali sa punim pravom da se bori za glavnu nagradu.

foto: Printscreen

"Ugovorne strane saglasno utvrđuju da učesniku ne pripada naknada za vreme provedeno u rijalitiju u skladu sa ovim ugovorom. Učesnik je saglasan i prihvata da novčani iznos po osnovu izrečenih kazni u skladu sa pravilima rijalitija, bude odbijeno od glavne osvojene nagrade u slučaju da učesnik bude osvojio neko od tri mesta, odnosno da se iznos ostvarene nagrade umanji za iznos izrečenih kazni u skadu sa pravilima od strane produkcije", piše u ugovoru.

Posle njegovog potpisa usledio je gromoglasan aplauz ostalih takmičara.

Kurir.rs, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track