SKANDALOZNO! PROGOVORIO ZORIČIN BIVŠI MENADŽER: Njoj je mesto u zatvoru! Krivično sam je gonio, majka htela da je se odrekne!
Foto: Damir Dervišagić

ISPLIVALI DETALJI

SKANDALOZNO! PROGOVORIO ZORIČIN BIVŠI MENADŽER: Njoj je mesto u zatvoru! Krivično sam je gonio, majka htela da je se odrekne!

Stars -

Bojan Simić, estradni menadžer i suprug pevačice Ivane Šašić, krivično je tužio Zoricu Dukić, kojoj je svojevremeno pomogao da pobedi u Parovima.

Naime, on je otkrio da ga je optuživala za iznudu zbog čega ju je krivično tužio, ali i detalje o njenom odnosu sa majkom.

"Ona je pričala da sam iznuđivao 50.000 evra od nje, a to se nikad nije desilo. Ja jesam nju tada ubacio u Parove, ali nisam joj tražio pare. Naravno, ako sam ja njoj učinio nešto, treba da se oduži, ali čim je uzela pare, ona je skočila visoko i nije mi se javljala. Ja sam nju krivično tužio jer je u programu na nacionalnoj televiziji izjavila da sam joj iznuđivao pare. Ma, Zorici je mesto u zatvoru, a ne u rijalitiju. Ranije je bila mnogo debela, a moj drug fotograf napravio je da izgleda kao fotomodel na fotkama", objašnjava poznati menadžer Bojan Simić

foto: Printscreen

On komentariše i neprimerene fotografije Zorice Dukić koje su nastale u noćnom klubu.

"Nakon njenih užasnih fotografija kako širi noge na šanku noćnog kluba, mene je zvala njena majka, koja je bila šokirana. Doslovno mi je rekla: "Kurva jedna, neće mi preći kućni prag, obrukala nas je kod familije.’ Ja sam je tada smirivao i pričao da je to šou-biznis, branio sam Zoricu, da bi ona meni ovako vratila. Kada je pobedila u Parovima, ona je meni prvom uletela u zagrljaj i rekla da mi je zahvalna i da bez mene ne bi ništa bilo. Vi i imate te fotografije, a ona sada sve poriče."

foto: Printscreen/Happy

(Kurir.rs/Svet, Foto: Damir Dervišagić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) ĐANI JE OVAJ PUT BAŠ PRETERAO: Evo s kim je sad završio u krevetu i šta je poručio! BIZARNO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja