Najnovije vesti

ZADARKA NOVA PEVAČEVA LJUBAV?

(VIDEO) PEVAČ OSTAJE VERAN CRNKAMA: Ovo je nova devojka Darka Lazića?! Na koga vas podseća?

Stars

Darko Lazić već nekoliko nedelja uživa u romansi saOliverom Matijević, zgodnom koleginicom iz Hrvatske, sa kojom se upoznao na jednom nastupu.

 

Međutim, iako je Olivera nekoliko puta posetila Lazića u srpskoj prestonici, golupčići još nisu spremni da ozvaniče romansu, jer nisu definisali svoj odnos,

"Darko i Olivera su se sreli na jednoj privatnoj proslavi na kojoj su oboje pevali. Odmah su sevnule varnice - Darku se Olivera dopala na prvi pogled, međutim, ni te večeri, ali ni narednih dana, ništa više se nije dogodilo između njih. Razmenili su brojeve telefona i nakon nekoliko dana počeli su da se dopisuju", kaže izvor koji je dobro upućen u ovu priču.

 

"Darko je tih dana prolazio kroz turbulentni životni period, zbog razvoda od Ane, ali i zbog navodnog skandala sa belim prahom, i bilo mu je neophodno da priča sa nekim ko će mu skrenuti misli sa svih negativnih stvari koje su ga u istom trenutku pogodile. U Oliveri je upravo našao dobrog sagovornika i osobu koja ume da sasluša i uteši drugog. Ali, najvažnije od svega, u njoj je najpre našao dobrog prijatelja, koji mu svakim razgovorom popravi raspoloženje", kaže naš izvor i otkriva da je zgodna Zadarka nekoliko puta posetila Lazića u Beogradu.

"Prvi put je došla kada je Darko nastupao na otvaranju jednog prestoničkog kluba i bila je u društvu njegovih prijatelja. Pre nastupa celo društvo otišlo je na večeru u popularni beogradski restoran a tamo su i nastale njihove zajedničke fotografije. Međutim, narednog puta otišli su sami na večeru, a tada je i pao prvi poljubac između njih. Međutim, sve se na tome završilo, jer je Olivera već sutradan morala da se vrati u Hrvatsku", kaže naš izvor i dodaje da Lazić ne krije da gaji simpatije prema zgodnoj koleginici.

 

#makeup#singer#oliveramatijevic#white#thinking#lovely#enyoinglife#livelife#world#eyeshadow#smokeyeye#mac#

Објава коју дели Olivera Matijevic Official (@olivera_matijevic) дана

"Njegovi prijatelji upućeni su u ovu priču, jer je Darko oduvek bio iskren momak, koji ne ume da sakrije lepe stvari. Činjenica je gaji simpatije prema Oliveri i da mu ih ona uzvraća, ali da li će njihova veza postati ozbiljna, ostaje nam da vidimo", kaže izvor.

 

Inače, Darkova nova izabranica je takođe pevačica sa adresom u Zadru, a do sada je snimila singlove "Muški gad" i "Šta ćeš sa njom".

 

??????

Објава коју дели DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) дана

Kurir.rs/Alo/Foto Darko Lazić

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...