Najnovije vesti

ANA SEVIĆ I DARKO LAZIĆ SE NE RAZVODE: Doneli odluku koja će vas tek šokirati! Od sada će imati ovakav brak!
Foto: Damir Dervišagić

IZNENADILI SVE

ANA SEVIĆ I DARKO LAZIĆ SE NE RAZVODE: Doneli odluku koja će vas tek šokirati! Od sada će imati ovakav brak!

Stars

Razvod estradnog para Ane Sević i Darka Lazića neće dobiti sudski epilog. Doneli su odluku koja je iznenadila sve.

Naime, njih dvoje su se dogovorili da ostanu u braku, ali sa životom na različitim adresama. Na tu ideju navodno je došla Ana, a Darko je pristao.

"Zapravo je Ana bila ta koja je saopštila Darku da se neće razvesti od njega i da ne pristaje na sporazumni razvod braka. Kada je malo bolje razmislila, shvatila je da ona, kako god da se dogovore tokom brakorazvodnog postupka, neće imati finansijsku sigurnost. Ukoliko bi se sudski razveli, sud bi odredio alimentaciju koju bi Darko plaćao i to bi bilo sve što bi dobijala, ovako je svesna da će Lazić svako malo da im daje novac. Ono što joj takođe ne ide u prilog jeste to što Darko oporezuje samo novac koji dobije za tezgu ali ne i bakšiš koji je često veći od zarade. U tom slučaju alimentacija ne bi bila procentualno srazmerna stvarnoj zaradi pevača", rekao je izvor blizak paru.

foto: Damir Dervišagić

On dodaje i da je Darko navodno pristao na te uslove.

"Ne znam kako je ona to njemu predložila i predstavila ali je on na to pristao. Njih dvoje će živeti odvojeno, ona ostaje u stanu sa ćerkom Lorenom gde su živeli porodično dok će on sebi kupiti novi stan. Neformalno će biti razvedeni, ali će pred zakonom i dalje biti muž i žena. Njih dvoje su inače izgladili odnose i sada se češće čuju, Darko stalno dolazi da vidi naslednicu, kupuje joj stvari i igračke. Ani daje novac kako bi i dalje mogla da angažuje žene da joj pomažu u kući i čuvaju Lorenu, tako da je pevačica nastavila da živi luksuzno. Naši prijatelji misle da je on finansirao i zimovanje na kojem su bile Ana i Lorena jer je želeo da njegova ćerka bude na svežem vazduhu u nauči da skija.

foto: Dragan Kadić

Da između njih sve funkcioniše super govori i zajedničko pojavljivanje na jučerašnjem snimanju Grandove emisije.

"Ana i Darko su u studio na Košutnjaku došli zajedno sa ćerkom Lorenom. Smejali su se i pričali kao da je sve u najboljem redu. Ušli su zajedno u kompleks Granda, ali kada je Ana otišla u šminkernicu da se sprema za gostovanje, Darko i Lorena su otišli, pa su ponovo došli po nju kada je završila snimanje. Očigledno je da su pevači zakopali ratne sekire, i iako svi misle da su se pomirili zapravo su samo izgladili odnose jer to im u finansijskom smislu odgovara", rekao je izvor blizak paru.

foto: Marina Lopičić

(Kurir.rs/Blic/Story, Foto: Damir Dervišagić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

EKSKLUZIVNO! ANA I DARKO PONOVO ZAJEDNO: Kurirov paparaco uhvatio bračni par!

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...