OVO KRIJE MISICA IZ RIJALITIJA: Sanja Stanković prostitutka u Ubicama mog oca!
Foto: PrintScreen

Postala glumica

OVO KRIJE MISICA IZ RIJALITIJA: Sanja Stanković prostitutka u Ubicama mog oca!

Stars -

Učesnica rijalitija se pojavljuje kao devojka lakog morala, a igrala je u scenama s glumcima Raletom Milenkovićem i Tihomirom Arsićem

Učesnica „Zadruge“ Sanja Stanković pojavljuje se u seriji „Ubice mog oca“ u ulozi elitne prostitutke!

foto: Instagram

Atraktivna zadrugarka u centar pažnje dospela je nakon veze s Jovanom Tomić Matorom, a ono što je mnoge iznenadilo jeste što se nije pohvalila svojim glumačkim iskustvom, i to u veoma popularnoj seriji. Naime, Sanja je imala epizodnu ulogu u drugoj sezoni „Ubica mog oca“, i to u epizodi koja je emitovana prošle nedelje.

Učesnica rijalitija se pojavljuje kao devojka lakog morala, a igrala je u scenama s glumcima Raletom Milenkovićem i Tihomirom Arsićem.

- Njena uloga nije bila teška. Trebalo je da samo kaže nekoliko rečenica, i uglavnom je sedela muškarcima u krilu sa još jednom devojkom - rekao nam je izvor blizak Sanji.

Kakva god da je njena uloga, verujemo da su muškarci oduševljeni, s obzirom na to da je Stankovićeva u scenama vrlo provokativno obučena i njene obline dolaze do izražaja. Pitanje je samo kako će Matora reagovati kad bude saznala za vrele scene.

Kurir - J. S. Foto:Printscreen/Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) POSLE SEKSI SLIKE, OBJAVILA SNIMAK IZ KADE: Nikada niste videli vreliju Anu Kokić!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track