SEVALE VARNICE U KAFANI: Evo kako je prošao susret Ane Sević i nove devojke Darka Lazića!
Foto: Dragan Kadić

SLUČAJNO NA ISTOM MESTU

SEVALE VARNICE U KAFANI: Evo kako je prošao susret Ane Sević i nove devojke Darka Lazića!

Stars -

Darko Lazić i Ana Sević bili su u žiži pažnje javnosti zbog razvoda, koji su zvanično potvrdili medijima, a folker je ubrzo našao novu izabranicu, Oliveru Matijević, pevačicu iz Hrvatske.

Prvi susret Ane Sević i Darkove nove izabranice dogodio se preksinoć u poznatoj prestoničkoj kafani. Naime, Ana i Olivera prisustvovale su nastupu koleginice i prijateljice Jane Todorović, koja je atmosferu dovela do usijanja, a najveću pažnju privukle su suparnice, koje su se čitavu noć izbegavale.

foto: Dragana Udovičić

"Ana obožava Janu i bila je sa velikim društvom u separeu na njenom nastupu. Kada je Olivera došla, bilo je neminovno da primete jedna drugu, iako je Olivera bila smeštena na drugom kraju kafane. Pravile su se da ne vide jedna drugu i čitavo veče su izbegavale da im se pogledi sretnu, dok je celo društvo čekalo da vidi šta će se desiti ukoliko Darko dođe", započinje priču izvor koji se našao na licu mesta i dodaje da Ana i Olivera imaju zajedničko društvo.

"Olivera je zahvaljujući poslu kojim se bavi i mnogobrojnim nastupima upoznala dosta kolega, ali najbolji odnos ima sa Janom. Zbog toga je došla na njen nastup, a kada je ušla, svi pogledi su bili uprti u nju, budući da se za to vreme Ana fenomenalno provodila. To veče su bili prisutni svi Darkovi, Anini i Oliverini zajednički prijatelji i svi su se pitali kojoj će Darko prvo prići. Međutim, neko mu je javio da su obe tu, zbog toga nije želeo da dođe kako se ne bi pravila senzacija", otkriva izvor i dodaje da su Darko i Ana ostali u dobrim odnosima.

foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić

"Sve i da je Darko došao, mislim da to ne bi bio problem jer su Ana i on ostali u sjajnim odnosima. Olivera je takođe svesna situacije kroz koju su njih dvoje prošli, kao i da će održavati komunikaciju zbog deteta i to joj ne smeta. Tako su naveli i u saopštenju za javnost i to kod njih zaista funkcioniše dobro. Olivera razume Darka u potpunosti i ne uslovljava ga da prekine komunikaciju s Anom, ali joj je nije bilo svejedno kada je videla Sevićevu u kafani", završava izvor.

Kurir.rs/Alo, Foto: Dragan Kadić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) Darko Lazić u GOLIŠAVOM izdanju sa 3 MUŠKARCA, a evo kako mu je Ana Sević odmah uzvratila! BRUTALNO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track