MIRZA MORA DA PRODA STAN: Dobio ga je kao pobednik Zvezda Granda a sada ostaje bez njega!
Foto: Damir Dervišagić

PROMENE

MIRZA MORA DA PRODA STAN: Dobio ga je kao pobednik Zvezda Granda a sada ostaje bez njega!

Stars -

Mirza Selimović, pobednik muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" kao nagradu je dobio stan u kom je do sada živeo, ali sada će morati da ga proda.

Naime, on želi sebi i svojoj izabranici, manekenki Jeleni Knežević da obezbedi komforniji životni prostor pa je odlučio da stan od 30 kvadrata na Rakovici proda.

"Mirzi karijera sve vreme ide uzlaznom putanjom, nastupa tri-četiri puta nedeljno, tako da je došlo vreme i za veći stan. Osim što će njemu i Jeleni biti komfornije, nekretninu prodaje i zato što je odavno shvatio da je najbolje ulagati u nekretnine. On ima racionalan odnos prema novcu i ne želi da, poput mnogih svojih kolega, novac spiska na krpice i razne druge gluposti. Shvatio je da je došlo vreme za investicije u nekretnine", otkriva sagovornik i dodaje da se ovoj odluci najviše obradovala njegova izabranica.

? ☀❤

A post shared by Mirza Selimović (@mirzaselimovic23) on

"Mirza i Jelena su u stabilnoj vezi već tri godine i odavno žive zajedno. Oko svega se dogovaraju, pa je tako bilo i kada je reč o stanu. Složili su se da im je postalo tesno u 30 kvadrata, pa jedva čekaju da se usele u veći stan. Pošto su se oboje navikli na taj deo grada, verovatno će novi dom potražiti u Košutnjaku i okolini. Svakako će kupiti i novi nameštaj, a već su počeli da se dogovaraju o enterijeru", zaključuje naš izvor, čije navode nam je potvrdio i Mirza.

☝❤ #missingher #love #crnobijelisvijet

A post shared by Mirza Selimović (@mirzaselimovic23) on

"Tri i po godine sam proveo u ovom stanu i bilo mi je veoma lepo, pogotovo mi je značilo to što sam ga dobio kao nagradu za pobedu u "Zvezdama Granda" 2014. Međutim, pošto imam mnogo stvari, kao i moja devojka, shvatio sam da je vreme za selidbu. Zato sam rešio da prodam ovaj stan i kupim neki veći. Posao mi dobro ide, tako da to mogu da priuštim", rekao nam je s osmehom Mirza, koji je poznat po tome da ne žali pare za ono što mu je bitno, pa je tako nedavno snimio i drugi spot za pesmu "Mjesto zločina", nakon što je prvi kompjuter izbrisao.

#yorkie #brmbrm ??

A post shared by Mirza Selimović (@mirzaselimovic23) on

(Kurir.rs/Alo)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) LAZIĆ POSTAVIO VIDEO I OTKRIO SVOJE NAJJAČE ORUŽJE: Ovim UBITAČNIM pogledom nisu mogle da odole ni Ana i Olja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track