KIJA I SLOBA PONOVO ZAJEDNO: Luna HISTERISALA zbog Miljanine odluke, a ono što joj je Kija poručila, ujeda za SRCE!
Foto: Printscreen

MILJANINO MASLO

KIJA I SLOBA PONOVO ZAJEDNO: Luna HISTERISALA zbog Miljanine odluke, a ono što joj je Kija poručila, ujeda za SRCE!

Stars -

Miljana Kulić je za potrčke imenovala Slobu Radanovića i Kiju Kockar i tako peva;a raydvojila od Lune, koja je histerisala.

"Poenta je samo što ona vrlo dobro zna da je meni psihički jako loše, a Sloba je jedini koji može u tome da mi pomogne. Ja sam se čula sa mamom i bilo mi je bolje, a njoj sam rekla da se nadam da me neće odvojiti od Slobe, a ona je rekla da ne bi to nikad uradila. Ona mi kao želi dobro, a ovim je pokazala da to nije istina i da ljudi jako uživaju u tuđoj nesreći", neutešno je plakala Luna.

Čak ni Slobine ni Kijine reči da su i ranije bili zajedno u izolaciji i da se ništa nije dogodilo, nisu mogle da uteše Lunu.

Nakon Lunine drame, Kija je otišla do Drveta mudrosti i priznala da je baš srećna što će biti sa Slobom.

"Meni uvek prija njegovo društvo, njegov humor, mi imamo mnogo tema za razgovor. Stvarno mi nije problem, super mi je. Malo mi je Lunino ponašanje detinjasto, kao da Sloba ide na streljanje, ne znam da li je problem što će da bude sa mnom, ili je problem što se razdvajaju", rekla je Kija i dodala da neće da ulazi u to kako se Luna oseća.

foto: Printscreen

"Znam kako sam se ja osećala u svemu ovome. Naravno da ću naći zajednički jezik sa Slobom, nas dvoje odlično komuniciramo kada hoćemo, oboje smo za tu dobru komunikaciju i to je ostvarivo. Slobodan nema neku komunkaciju sa mnom upravo zbog Lune. On se sklanja od mene i izbegava me, da ne bi neko nešto pomislio. Ja se zbog toga osećam jadno, jer se ponaša kao da sam neki stranac a tako se dobro znamo. Da, ja vrlo dobro znam kako je spavati bez Slobe, i kako je kada ti to neko uskrati, i kad ne možeš da utičeš na razne situacije", rekla je Kija Drvetu mudrosti.

Kurir.rs/Foto Prinrscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) NJEN SELFI ZA LAKU NOĆ SVE JE RAZBUDIO: Posle slike iz kreveta nije bilo spavanja!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track