NEK JOJ JE SA SREĆOM: Nadeždina majka raskrinkala ćerku i otkrila ko je otac njene bebe!
Foto: Printskrin Youtube

UČESNICA ZADRUGE U DRUGOM STANJU?

NEK JOJ JE SA SREĆOM: Nadeždina majka raskrinkala ćerku i otkrila ko je otac njene bebe!

Stars -

Pinkova zvezda Nadežda Biljić pre nekoliko dana izrazila je sumnju da je u blagoslovenom stanju, budući da ima simptome trudnoće!

Nadeždi kasni menstruacija, a pored toga je izjavila i da joj se pojedina hrana gadi. S obzirom na to da je pevačica u nekoliko navrata istakla da je sigurna da beba nije začeta u rijalitiju, kao i da Bane Čolak ne bi mogao da bude otac, već samo njen bivši dečko, njena majka Slavica Biljić rešila je da progovori na ovu temu.

"Pa ne znam šta da kažem, ona je imala dečka pred ulazak u ''Zadrugu'', ali ja znam da nije bila trudna", tvrdi Nadeždina majka koja je upućena u sve detalje ćerkinog emotivnog života i dodaje:

foto: Printscreen

"Pa neka ide kod lekara, možda joj kasni zbog stresa, treba to ispitati. Jedno sam sigurna, a to je da nije trudna ušla u rijaliti. Ja je podržavam u svakom slučaju", rekla je Slavica, čime je indirektno potvrdila da otac može biti jedino Bane Čolak.

Kako kaže majka učesnice ''Zadruga'', ni Nadeždin otac, a ni ona nemaju ništa protiv ukoliko se zaista i ispostavi da je njihova ćerka u drugom stanju.

"Pa nek joj je sa srećom, šta da vam kažem... Ona je tatina mezimica, ali mi nismo gledali to pa ne mogu ništa reći u njegovo ime, ali šta ima veze", poručila je Slavica Biljić.

Podsetimo, Nadežda je u više navrata bila intimna sa Čolakom, a čak je i cimerima opisivala detalje seksa.

foto: Printskrin Youtube

(Kurir/Pink, Foto:Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) SVI PRIČAJU O KIJINOM KUĆNOM VIDEU I PORNO-AFERI: A onda je isplivao snimak sa zadnjeg sedišta auta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track