13 GODINA SKRIVAO ISTINU: Žika Nikolić priznao zašto je napustio RTS i kakvu će emisiju sada voditi!
Foto: Zorana Jevtić

POSLE 40 GODINA ODLAZI SA JAVNOG SERVISA

13 GODINA SKRIVAO ISTINU: Žika Nikolić priznao zašto je napustio RTS i kakvu će emisiju sada voditi!

Stars -

Danima bruje mediji o tome što je Živorad Žika Nikolić odlučio da posle 40 godina sa RTS-a pređe na televiziju Pink. On je otkrio zbog čega je doneo takvu odluku.

Popularni TV voditelj poznat po emisiji "Žikina šarenica" koju je Srbija obožavala, prelaskom na ružičastu televiziju iznenadio je sve.

Nedavno je održao poslednju emisiju na RTS-u i oprostio se sa gledaocima, a iako je izgledao profesionalno on otkriva da mu ni malo nije bilo jednostavno.

"Doživeo sam to najjemotivnije od svih ali pokušao sam da to odradim tako da se to ne primeti, da odradim profesionalno. Mnogo mi je bilo teško ali sam, nadam se, i uspeo u tome. Ja se nisam zvanično odjavio sa te emisije, nisam želeo da pravim neke scene, ali to je jednostavno posao i ja to tako doživljavam i tako sam želeo to da završim", rekao je voditelj.

foto: Printscreen

On je otkrio i zbog čega se odlučio da napusti javni servis i pređe na ružičastu televiziju.

"Sa Pinkom ja pregovaram od kada "Žikina Šarenica" ide na RTS-u, od 2005. godine. Sad je prelomilo to šro su se stekli uslovi. Ja sam u međuvremenu otišao u penziju, završio svoju karijeru na RTS-u, odradio još jednu godinu da imamo da podvučemo nešto i smatram da je sada taj prostor dobar da se neki mlađi, talentovaniji pokažu i da naprave nešto još bolje", rekao je Žika i dodao kakva će mu biti emisija na novoj televiziji.

"Na Pinku će biti stara emisija, ta ista "Žikina šarenica". Sarađivaću sa svima a emisija kreće 10. marta", zaključio je.

foto: Printscreen

(Kurir.rs/Srbijadanas, Foto: Zorana Jevtić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

OVO SU PET NAJVEĆIH MEDIJSKIH TRANSFERA U SRBIJI! Prvoplasirani transfer će vas ostaviti bez teksta!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track