SINAN SA ĆERKOM U ZADRUZI! Đulkica: Rasturiću ljubavni trougao Kija-Sloba-Luna!
Foto: Dragana Udovičić, Privatna Arhiva

SAKIĆI DOBILI PONUDU DA UČESTVUJU U RIJALITIJU

SINAN SA ĆERKOM U ZADRUZI! Đulkica: Rasturiću ljubavni trougao Kija-Sloba-Luna!

Stars -

Pevačeva naslednica juče na Pinku pregovarala o detaljima svog ulaska u šou, koji je planiran za 8. mart, dok će njen otac o tome razgovarati čim se vrati s Tajlanda

Sinan Sakić i njegova ćerka Đulkica dobili su ponudu za učešće u „Zadruzi“! Kako Kurir saznaje, pevačeva naslednica juče je u popodnevnim satima imala sastanak sa čelnicima Pinka povodom ulaska u rijaliti, dok će kralj nekadašnjeg „Južnog vetra“ o tome razgovarati kad se vrati s Tajlanda.

S obzirom na to da je Đulkica verni gledalac „Zadruge“ i da je javno i žestoko komentarisala učesnike, produkcija je odlučila da je ubaci u igru, ali s posebnim zadacima. Poznato je da ona od početka podržava Kiju Kockar, dok Lunu Đogani i Slobu Radanovića ne može da podnese jer je uvek bila protivnik preljube. Zato se očekuje da će napraviti darmar čim uđe u „Zadrugu“, a njen ulazak producenti planiraju na Dan žena!

S druge strane, produkcija želi i Sinana u rijalitiju iz više razloga. Pored toga što je velika zvezda bivše Jugoslavije, on je veoma zanimljiv i duhovit. Iako je poslednjih meseci bio zdravstveno ugrožen, on se sada dobro oseća i sastanak s njim očekuju čim se vrati sa odmora na Tajlandu.

Pozvali smo Đulkicu i ona je potvrdila naša saznanja.

- Dobila sam ponudu za rijaliti! Volela bih da uđem i takmičim se, uslovi me, iskreno, ne zanimaju previše. Koliki god honorar da dobijem, sve ću dati u humanitarne svrhe. Nije mi prioritet novac, već dobra zabava. Što se tiče onog ljubavnog trougla između Kije, Slobe i Lune, sigurna sam da ću ga rasturiti (smeh)! Ulazim kao Kijina podrška, ali iskreno - malo sam se razočarala u nju. Zaista je cenim i poštujem, ali neshvatljivo mi je da ti komuniciraš i smeješ se s nekim ko te vara pred očima! Na kraju ona Luna ispada najpametnija i najiskrenija. Iskreno, briga me za njih! Idem zbog sebe, da se ja malo zabavim - kaže Đulkica za Kurir i dodaje da ju je otac podržao u želji da postane rijaliti učesnik.

- Tata nema ništa protiv. Imam njegovu podršku i rekao mi je da odlučim kako ja smatram da treba. On je trenutno na odmoru i ne može da se bavi rijalitijima - završava Sakićeva.

foto: Damir Dervišagić, Vladimir Šporčić

SKANDALOZNO ISPROZIVALA LUNINU MAJKU

Anabela, Gagi te nije dovoljno mlatio!

Đulkica je šokirala javnost otvorenim pismom na Fejsbuku u kojem je isprozivala Anabelu Atijas. - Došla sam do zaključka da je ova Luna i dobra kakva joj je majka, bez imalo stida i srama. Znači, zar je teško reći: „Luna, sačekaj da čovek reši svoju situaciju i, brate, napadaj ga“.

Alo, neka joj neko objasni da je nečiji brak svetinja, kakav god bio ili u kakvom god haosu bio, dok se ne završi. Ah, zaboravila sam da je njen sadašnji muž isto bio zauzet, verovatno je bio „nesrećan“. Ipak, ona je imala težak život, dete razvedenih roditelja, pa rat u kom je bila jako aktivna, pa je muž mlatio, očigledno ne dovoljno, jer naučila ništa nije kad je već trpela i tako otimala tuđe muškarce - poručila je Sinanova ćerka.

Napominjemo da redakcija Kurira osuđuje svaki vid nasilja.

foto: Dragan Kadić

Kurir / M. Dejanović - Lj. Stanišić

Foto: Dragana Udovičić, Privatna arhiva, Damir Dervišagić, Vladimir Šporčić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) SVI PRIČAJU O KIJINOM KUĆNOM VIDEU I PORNO-AFERI: A onda je isplivao snimak sa zadnjeg sedišta auta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track