PEVAČICA ŽRTVOVALA LJUBAV ZBOG PORODICE: Goca ostavila dečka zbog bolesne majke
Foto: Damir Dervišagić

Kraj veze

PEVAČICA ŽRTVOVALA LJUBAV ZBOG PORODICE: Goca ostavila dečka zbog bolesne majke

Stars -

Božinovska raskinula vezu sa crnogorskim biznismenom jer ne sme da se odvaja od Radmile, kojoj je potrebna danonoćna nega nakon što je ustanovljeno da boluje od demencije

Goca Božinovska ostavila je dečka zbog bolesne majke Radmile, koja boluje od demencije, saznaje Kurir. Folkerka je okončala tajnu četvoromesečnu vezu s razvedenim biznismenom iz Crne Gore jer je porodici potrebnija više neko ikad.

Iz dana u dan njena majka je sve lošijeg zdravlja, zbog čega se pevačica ni sekunde ne odvaja od nje. Ona maltene ne izlazi iz kuće u Surčinu jer se plaši da je ostavi samu.

Bio spreman da je čeka

Kada ima zakazan nastup, Gocina rođena sestra boravi kod nje, zamenjuje je u obavezama i brine o njihovoj majci. Upravo zbog toga ona nije mogla da održava vezu na relaciji Beograd-Podgorica i bila je prinuđena da je raskine.

Iako joj je teško zbog toga, Božinovskoj je porodica na prvom mestu. Nije ispala sebična i na kulturan način je objasnila bivšem partneru razloge zbog kojih ne mogu da nastave dalje. On je insistirao na tome da ona promeni odluku i rekao da je spreman da je čeka koliko god treba. Međutim, pevačica je ipak sasekla i stavila tačku na tu ljubavnu priču koju pamti samo po lepom. Njih dvoje se povremeno čuju, ali samo na prijateljskoj osnovi. On joj je i ponudio pomoć oko majke i naglasio da je tu za nju šta god da joj bude trebalo.

foto: Printscreen

Nije se viđala s ćerkom

S druge strane, tu je i njena najstarija ćerka Jelena Vučković, koju je dobila u braku s Radetom Vučkovićem. Otkako se udala i preselila u Valjevo, Goca joj je samo dvaput bila u poseti. S razlogom nije dolazila jer je tokom poslednjih meseci gledala da ide kod dečka kad god joj se ukaže slobodna prilika. Ipak, kada je bolje razmislila, shvatila je da joj veza sa osobom koja živi u drugoj državi ništa ne može doneti, već joj samo otežava.

Pozvali smo Gocu za komentar, ali ona nije odgovarala na naše pozive.

foto: Dragan Kadić

Provodadžija

ZLATA KUMOVALA GOCINOJ VEZI

Podsetimo, Zlata Petrović kumovala je vezi svoje drugarice Goce s razvedenim biznismenom. Naime, pevačica je bila provodadžija i nagovorila je koleginicu da obnovi kontakt s bivšim dečkom, koga je posle 10 godina srela na jednoj zabavi u Podgorici.

Kurir / MARIJA DEJANOVIĆ

Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić, Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track