(FOTO) ANA I DARKO OTKRILI SVAKI DETALJ NJIHOVOG BRAKA: A onda je pevač bivšu POKOPAO, neće mu nikad oprostiti
Foto: Dragana Udovičić

SEVALE VARNICE

(FOTO) ANA I DARKO OTKRILI SVAKI DETALJ NJIHOVOG BRAKA: A onda je pevač bivšu POKOPAO, neće mu nikad oprostiti

Stars -

Prvo zajedničko gostovanje Ane Sević i Darka Lazića u emisiji "Zvezde Granda Specijal" nakon što su potvrdili vesti o razvodu u potpunosti je zbunilo gledaoce budući da do kraja nisu mogli da shvate da li je par zakopao ratne sekire i dao još jednu šansu braku ili ne. Ipak, prisan odnos tokom dvoiposatnog snimanja je svima u studiju jasno stavio do znanja da će par po svoj prilici ostati u bračnoj zajednici.

U jednom delu emisije Saša Popović je, kao voditelj ove emisije, dao zadatak Ani da zavodi Darka pesmom "Mili moj", da bi zatim on isto učinio numerom "Srećo izgubljena", a par je poslednje stihove pesme dočekao držeći se za ruke, što je izazvalo ovacije u studiju.

foto: Printscreen

"Sale, ako nas ti ne pomiriš, neće niko", našalio se Lazić.

Pevač je otkrio da Sevićeva i nije baš najspretnija u kuhinji, te da je to njegova specijalnost, ali da ipak mnogo više voli da jede nego da kuva.

"Da si od moje kuhinje zavisio imao bi 40 kilograma", našalila se Ana, a Darko se nadovezao na šalu: "Ona jede da bi živela, a ja živim da bi jeo"!

Govoreći o ćerkici Loreni, pevačica i voditeljka je saopštila svima da ona živi sa njom.

"Lorena živi sa mnom, a Darko... -

- ... je ispred zgrade! - opet se našalio pevač, ali je Ana dodala da to nije istina nego da je i on viđa kad god poželi.

foto: Printscreen

Na Popovićevo škakljivo pitanje da prizna da li je Sevićeva po njegovom mišljenju bolja pevačica ili voditeljka, Lazić se izvukao odgovorom:

"Na prvom mestu je supruga, ali i sve drugo čega se lati obavlja uspešno!

"Uglavnom smo se mi slagali sve po dogovoru. Čak i kada su u pitanju bile destinacije za letovanje to sam prepuštao njoj jer sam znao da će mi se svideti sve što odabere", otkrio je još detalja njihovog braka pevač.

Na kraju je Popović zahtevao da se poljube, Ana je to odbila poljubivši Darka u obraz, ali su oboje potvrdili da vole jedno drugo.

"Volim ga i uvek ću ga voleti. Roditelji smo devojčice i strašno bi bilo da je drugačije", izjavila je Sevićeva.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Foto Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) DARKO LAZIĆ SE NAKON RAZVODA NE SMIRUJE: Evo koja seksi pevačica mu je zapala za oko!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track