Najnovije vesti

DEJAN MATIĆ JE ŠEST GODINA U BRAKU SA JELENOM: Pevač progovorio o krizama, a pogledajte kako izgleda njegova supruga!
Foto: Dragan Kadić, Marina Lopičić

SKLADAN ODNOS

DEJAN MATIĆ JE ŠEST GODINA U BRAKU SA JELENOM: Pevač progovorio o krizama, a pogledajte kako izgleda njegova supruga!

Stars
17:32h

Pevač kaže da su poremećene vrednosti dovele do toga da je veliki broj njegovih kolega doživeo bračni brodolom. On tvrdi da je ljubav osnova svega.

Dejan Matić sudbonosno "da" izgovorio je pre šest godina supruzi Jeleni, sa kojom ima dva sina Zorana i Konstatina. Dejan priča o ljubavi i kompromisima koje pravi, svojoj tvrdoglavosti i vaspitavanju mališana.

Kako se poslednjih godinu dana veliki broj njegovih kolega razveo, nismo mogli a da ga na početku razgovora ne pitamo kako je on uspeo da održi svoj brak.

foto: Dragan Kadić

"Primećujem porast razvoda, kao i vi. Sve je to rezultat i vremena i vrednosti u kojima živimo. Jelena i ja, zaista, nikada nismo mali nijednu bračnu krizu. Bude pokoja normalna nesuglasica, ali je brzo rešimo. Najvažnije je da ima ljubavi, a nje je napretek. Razumevanja takođe, kompromisa bez kojih je zajednica nemoguća", objašnjava Matić, koji se trudi da svaki slobodan trenutak provede sa porodicom.

"Što su dečaci stariji i zreliji, slobodnog vremena za nas dvoje je više. Nekad to bude lepa večera, nekad bioskop. Vreme leti, pa se trudimo da se više posvetimo deci, a mi ćemo biti sami kad stignemo na red", kroz osmeh kaže pevač, koji je srećan što je našao srodnu dušu sa kojom ima iste poglede na vaspitavanja sinova.

foto: Marina Lopičić

"Slab sam na decu kao i svaki roditelj, ali sam stekao autoritet i znaju vrlo dobro za šta se ja pitam i kada treba da me sačekaju za odgovor. Nekada takav odgovor žele da ubrzaju. Naročito Zokica! Jelena i ja smo, od starta, u skladu kao roditelji i držimo isti pravac vaspitanja", rekao je.

Iako većina muzičara ne bi voleli da njihovi naslednici krenu njihovim putem kada je karijera u pitanju, Dejan se razlikuje:

"Svakoga dana se pitam i osluškujem ih. Obojica su sluhisti, ali Konstantin rekao bih da malo prednjači. Iz dana u dan se to menja. Još je rano dati konačnu procenu. Moju podršku za pevanje i muziku uvek će imati, a videćemo kojim će tokom ići njihovi talenti."

"U našem odnosu je najvažnije da nemamo tajni. Šta mi zamera, morali biste nju da pitate. Mogu da kažem da sam svestan činjenice da sam tvrdoglav, ali pobedila me je. Ume sa mnom", kroz osmeh priznaje Matić, koji sa porodicom često ode u posetu svom bratu Saši.

"Družimo se relativno često, ali ipak onoliko koliko nam prilike dozvoljavaju. Ne živimo u istom gradu, a Saša i ja putujemo mnogo. Kad se prilika potrefi, tu smo i družimo se. Specifičan je posao kojim se Saša i ja bavimo, tako da je i to razlog ako se ne vidimo često. Treba uklopiti termine", objašnjava Dejan.

foto: Dragan Kadić

Kurir.rs/Puls, Foto: Dragan Kadić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) VRATI DEJANU BAKŠIŠ: Bruka i sramota! Zgrozićete se kada vidite šta je kolega uradio Matiću!

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...