SOFIJA RAJOVIĆ PROGOVORILA O MLAĐEM MUŠKARCU: Ne smeta mi razlika u godinama, evo na šta sam alergična!
Foto: Marina Lopičić

ISKRENI INTERVJU

SOFIJA RAJOVIĆ PROGOVORILA O MLAĐEM MUŠKARCU: Ne smeta mi razlika u godinama, evo na šta sam alergična!

Stars -

Sofija Rajović sve je oduševila ulogom kućne pomoćnice Cece u seriji "Istine i laži" koja se emituje na TV "Prva". Ona sada otkriva koliko je slična ulozi koju tumači.

"Teško je dobiti do tridesete godine uloge koje se dosta razlikuju jedna od druge. Igrala sam likove od besne tinejdžerke, zavodnice koja pravi pometnju, preplašene devojke u horor filmu koju ubijaju, preko duhovite kućne pomoćnice do dramske scene gde sam vezana i isprebijana. Ne postoji veći kompliment za mene kao glumicu od toga da me režiseri biraju za tako raznovrsne uloge. To i jeste veličina glume, da možete da igrate sve. Uglavnom se režiseri opredeljuju za sigurnog glumca koji dominira u nekom žanru. Moj san je bio da pokažem svoje umeće na svim poljima i čini mi se da mi dobro ide zasad, ali ima tu još mnogo uloga da se odigra da bih rekla da sam definitivno jako ponosna i srećna", rekla je Sofija.

foto: Damir Dervišagić

Ceca koju glumi je neko koga je teško osvojiti. Međutim, pala je na šarm mlađeg muškarca. Na pitanje da li je tako i u privatnom životu i da li ima problem sa razlikom u godinama, Sofija kaže:

"Nemam problema sa razlikom u godinama. Ja se zaljubljujem u to kako se neko ophodi prema meni, kako me gleda, sluša".

Ona je progovorila i šta ceni u životu, pa i kod muškarca.

"Muškarac koji me voli i moj mir me čine srećnom i zadovoljnom ženom", ističe Sofija, a na pitanje preko čega u životu nikada ne bi prešla, dvoumi se:

"Život nas često demantuje i onda kada pomislimo da više nikada nećemo, desi nam se da ponovimo tako nešto, ali ne podnosim laži i kašnjenje. Na bespotrebne laži sam posebno alergična, a ako neko kasni, onda ne ceni ni mene ni moje vreme", priznaje Sofija.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Puls, Foto: Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track