GASTOZ PROZIVAO CIMERKU: Dalilu ću šutnuti posle prvog seksa!
Foto: Stefan Jokić, Kurir

SVAĐA

GASTOZ PROZIVAO CIMERKU: Dalilu ću šutnuti posle prvog seksa!

Stars -

Da nemam devojku i da mogu da biram iz ove vile koga bih kresnuo na noć, to bi bila Dalila. Posle bih je šutnuo i nikad joj se više ne bih javio, rekao je Gastoz

Nenad Marinković Gastoz odlučio je da zavede Dalilu Dragojević, ali i da je ostavi već posle prvog seksa.

Iako su bili prijatelji, oni su u ovoj sezoni „Parova“ na ratnoj nozi i koriste svaku priliku za vređanje pred kamerama. Uprkos tome što je gastarbajter zaljubljen u svoju devojku Naidu, on želi seks s Dalilom samo da bi joj napakostio.

- Da nemam devojku i da mogu da biram iz ove vile koga bih kresnuo na noć, to bi bila Dalila. Posle bih je šutnuo i nikad joj se više ne bih javio - rekao je između ostalog Gastoz.

foto: Stefan Jokić, Kurir

Dalila, koja je u braku s cimerom iz prošle sezone Dejanom Dragojevićem, iznervirala se što su gosti u emisiji „Upoznajte parove“ komentarisali da se uzvezdila i da je ranije bila Nenadov fan, kao i da je na osnovu toga i ušla u rijaliti, a sada ga pljuje na svakom koraku.

- Zvezde ne komentarišu ništa, hvala - ironično je rekla pobednica ovog rijalitija.

Ona je najpre odbijala da priča o njemu, ali je kasnije priznala da je bila opčinjena Marinkovićem, s kojim više nije u dobrim odnosima jer ga je, kako tvrdi, prešišala u popularnosti.

Kurir / M. D.

Foto: Stefan Jokić, Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja