GINEKOLOG ZAVODI POZNATE DAME: Dečko Snežane Đurišić voleo i Goricu Popović!
Foto: Dragana Udovičić, Privatna Arhiva

HIT

GINEKOLOG ZAVODI POZNATE DAME: Dečko Snežane Đurišić voleo i Goricu Popović!

Stars -

Ginekolog Vanja Milošević, koji je u žiži javnosti zbog veze s pevačicom, u mladosti se zabavljao sa slavnom glumicom, saznaje Kurir

Snežana Đurišić nije jedina poznata dama u ljubavnom životu uglednog ginekologa Vanje Miloševića. Kako ekskluzivno saznaje Kurir, novi pevačicin partner, doktor s klinike „Narodni front“, svojevremeno se zabavljao s glumicom Goricom Popović!

Njih dvoje su bili zajedno nekoliko godina pre nego što se umetnica udala za saksofonistu Nenada Nešu Petrovića.

- To je bilo baš davno, pre možda trideset godina. Vanja i Gorica su se zaljubili na prvi pogled. Ona je bila jedna od najlepših mladih glumica, a on veliki beogradski šmeker za kojim su tada ludele mnoge devojke. Nije ni čudo što je i jedna takva dama poput Snežane Đurišić pala na njegov šarm - kaže naš izvor.

Ovim povodom pozvali smo glumicu, koja nije demantovala naša saznanja.

- Pokušavam da se setim, ali ne mogu - kroz smeh nam je rekla Gorica.

Vanja Milošević
Vanja Miloševićfoto: PrintScreen

Ali zato Milošević ima odlično pamćenje, ali i reči hvale za svoju mladalačku ljubav.

- Pre svega moram da vam čestitam Osmi mart. Ja mislim da sam prema vama fer i korektan i nije mi jasno zašto je vama moj privatni život interesantan. Gorica je velika dama i moj dobar prijatelj. To je sve što želim da kažem. Hvala vam na pozivu - ljubazno je rekao doktor.

Podsetimo, Milošević i Đurišićka su poslednjih godinu dana u vezi. Njih dvoje su brižljivo čuvali svoju ljubav daleko od očiju javnosti, ali u poslednje vreme sve češće odlaze zajedno na gradska dešavanja.

- Verujte mi da se Snežana Đurišić ne komentariše. Iskreno mislim da je ona prava princeza i daj bože da nam je više takvih. I da ne pomislite da pokušavam da se pravdam kako branim nju. Tako bih sutra rekao i za svaku drugu ženu, bila ona vaša sestra, žena, bila prijateljica. Budite sigurni da je tako - rekao je doktor Milošević.

Fanovi je hvale SIJAŠ, ŽELIMO TI NOVI BRAK

Đurišićka još uvek ne želi da priča o vezi s doktorom Vanjom, ali zato je na društvenim mrežama i te kako aktivna. Pevačicini fanovi su primetili da se prolepšala.

- Snežana, sijate. Vidi se da vam ljubav s Vanjom prija. Vi zaslužujete samo najlepše i želimo vam da ponovo stanete na ludi kamen - samo su neki od komentara.

Kurir / Ljiljana Stanišić

Foto: Dragana Udovičić, Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track