PRAVA LJUBAV ILI GLUMA: Zorica Dukić otkrila šta joj je Teodora rekla za Bojana!
Foto: Print Screen

šta je istina

PRAVA LJUBAV ILI GLUMA: Zorica Dukić otkrila šta joj je Teodora rekla za Bojana!

Stars -

Zorica Dukić je sa Teodorom tokom nedeljnog ručka pričala o njenom odnosu sa Bojanom Todorovskim koji se vratio sinoć u vilu Parova.

Ona je ustala i za stolom rekla da joj je Teodora pričala neke druge stvari preksinoć za Bojana a sada se ponaša kao da je smrtno zaljubljena u njega.

Zanimalo je da li se toliko dobro folira, glumi radi opstanka u rijalitiju ili je nešto drugo po sredi.

Naglasila je da jako voli Teodoru kao čoveka i da nema nikakvih naznaka da joj se sviđa Boki i da je kojim slučajem ljubomorna na nju.

" Pitala me šta to radim, jesam li ja glumica,da li sam ja ovo pretvorila u svoj realan život i da ja život imam napolju", rekla je Teodora.

Takođe, Zorica kaže da joj je Teodora rekla kako nije zaljubljena u Bojana, kao i da je sa njegove strane foliranje što se tiče osećanja prema Teodori.

"Pitala sam je jel glumica, jel igra predstavu jer znam šta je meni preksinoć pričala. Jel laže mene ili laže narod, onda mi je rekla da mene ne laže. Znam šta je rekla meni i Ivoni preksinoć. Rekla sam joj ne treba ti nikakva fejk ljubavna priča da bi ti ovde opstala. Ona je meni mnogo draga i postala mi je jako bliska i stavila mi je do znanja da sa njom terba da pijem kafu kad izađem napolje. Iskreno mislim da je i sa njegove strane fejk priča", rekla je Zorica.

"Meni to ne izgleda na fejk ona je možda bila malo ljuta na mene, videćemo vreme će pokazati", rekao je Bojan.

foto: Print Screen

Kurir.rs/Happy.tv, Foto: Printscreen Happy.tv

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) IZBACILA DEKOLTE U PRVI PLAN: Nina Radulović obukla usku haljinu i napravila HAOS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track