CECIN OTAC PREKO KURIRA MOLI UNUKA: Veljko, ženi se dok sam živ! Ražnatović: Bogdanu volim više od života!
Foto: Privatna Arhiva, Damir Dervišagić

EKSKLUZIVNO

CECIN OTAC PREKO KURIRA MOLI UNUKA: Veljko, ženi se dok sam živ! Ražnatović: Bogdanu volim više od života!

Stars -

Ma on je zreo dečko. Nije što je moj, nego je zaista dete za primer. Završio je fakultet, posvetio se boksu. Voleo bih da dobijem praunuče, kaže Slobodan Veličković

Otac najveće balkanske zvezde Cece Ražnatović (44) Slobodan Veličković (70) moli unuka Veljka (22) da se oženi dok je on živ!

foto: Privatna Arhiva

U ispovesti za Kurir Slobodan kaže da se unuku ne meša u ljubavni život i da još nije upoznao njegovu novu devojku, košarkašicu Bogdanu Rodić (20), ali da bi voleo da se Veljko oženi njome.

- Veljko je zreo dečko. Ne bih se ja mešao u njihovu vezu, oni znaju najbolje, ali voleo bih da se oženi i da dobijem praunuče dok sam živ. Ali, ja se tu ne pitam, niti se mešam unucima, niti deci - kaže Veličković.

foto: Printscreen/Instagram

Njegov unuk je u subotu debitovao u profesionalnom boksu. On je u okviru kruzer kategorije (90,7 kg) nokautom u drugoj rundi savladao Bugarina Jordanova. Ovaj meč je deda Sloba pomno pratio iz prvog reda u sportskoj hali u Jagodini, a utiske je podelio s nama.

- Preponosan sam! Odlično je odigrao. Bio je baš spreman i sve je uradio kako treba. Nije što je moj, nego je zaista dete za primer. Završio je fakultet, posvetio se sportu. Ima odličnog trenera, koji ga je pripremio za meč. Gledao sam meč i ponosan sam se vratio kući - kaže Cecin otac i dodaje da mu ne smeta što su unuci Veljko i Anastasija preuzeli pažnju medija od njegove ćerke:

- Oni su deca javnih ličnosti, i to je normalno. Ali ne treba dizati toliku prašinu oko njih. Moja ćerka je od tinejdžerskih dana pod lupom javnosti, a sad su i njena deca.

foto: Damir Dervišagić

Koliko je Veljkova veza s košarkašicom Bogdanom ozbiljna, pokazao je sam Ražnatović.

- I više od života! - napisao je Cecin sin pored slike s devojkom, s kojom je proslavio pobedu.

foto: Damir Dervišagić

A šta na sve to kaže njegova buduća tašta Danijela Rodić, koja je Veljka upoznala na koncertu Saše Matića pre dva dana.

- Divan je dečko! Baš kako sam i očekivala. Jedino nisam očekivala toliku medijsku pažnju, štaviše, trudila sam se da je izbegnem. Rano je da se priča o unucima, ali neka se deca druže i vole - rekla je za Kurir Rodićka.

Ljiljana Stanišić - Foto: Damir Dervišagić; Privatna arhiva; Instagram

foto: Damir Dervišagić

Ceca ponosna

LJUBI GA MAJKA!

Iako decu Anastasiju i Veljka podržava u svemu, Ceca Ražnatović je u subotu bila sprečena da bodri sina na meču, ali mu je na Instagramu čestitala trijumf.

- Ljubi ga majka! Pobeda. Srce moje - napisala je folk zvezda ispod fotografija koje je podelila sa svojim pratiocima, koji su i njoj čestitali.

- Ceco, ovo je i tvoj uspeh. Bravo. On je na početku karijere i neka samo tako nastavi - neki su od komentara podrške.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) ČESTITALA MU NA POBEDI, PA ZAVELA RED! Bogdana poručila Veljku: Sedi gde si!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track