MRKONJIĆ NE POŠTUJE PRAVILA: Dohvatio se rakije pa seo za volan
Foto: Marina Lopičić

PAPARACO

MRKONJIĆ NE POŠTUJE PRAVILA: Dohvatio se rakije pa seo za volan

Stars -

Mrka došao sa Anom Bekutom na snimanje „Zvezda Granda“, a onda nategao rakiju u obližnjoj kafani, posle čega se sam odvezao autom

Milutin Mrkonjić Mrka ne poštuje zakon! Naročito onaj koji se tiče saobraćaja. Jer, da ga se pridržava, ne bi mu palo na pamet da vozi dok pije. A upravo je to uradio pre dva dana na Košutnjaku.

Političar je dovezao Anu Bekutu na snimanje „Zvezde Granda“, a onda nategao rakiju. I posle nazdravljanja on je opet seo za volan.

foto: Marina Lopičić

Inače, Mrki je bila potrebna i pomoć, pa mu je Bekuta sve vreme govorila gde da skrene, a onda i kako da se parkira. Kad su izašli iz „mercedesa“, Mrka je sreo Dragana Stojkovića Bosanca. Političar mu je odmah dobacio: „O, gospodine Bosanac, gde ste pošli?“ Videvši da kompozitor ulazi u kafanu preko puta studija, gde se navodno vrši „tehnički pregled“, Mrka se obradovao i prokomentarisao: „Bosanac ide na tehnički pregled. To mi se sviđa!“

Ubrzo je krenuo za njim, a na ulazu u kafanu dočekan je sa čašicom rakije.

- Moram malo da se družim sa Bosancem. Aj živeli! Ana, dođi da vidiš kako se Bosanac registruje - rekao je raspoloženi Mrka, nakon čega je s Bekutom ušao u kafanu.

Nakon pola sata provedenih u lokalu, gde su stari prijatelji popili nekoliko pića, Mrkonjić je ispratio Bekutu u studio, a on je seo u auto i odvezao se kući.

JK snima album

UŠĆE DOGODINE!

Jelena Karleuša je otkrila da je počela sa snimanjem albuma, koji bi trebalo da izađe do kraja godine. Kada završi CD, pevačica kaže da će krenuti s planovima za koncert na Ušću:

- Posle albuma držim koncert u Ušću, na proleće-leto sledeće godine. Kad najavim Ušće, ja ću ga i odraditi. To bi bila kruna moje karijere koju sam priželjkivala pre nekoliko godina, ali se nije desila. Ali ja ću je ponavljati dok se ne desi. Već uveliko radim na novom albumu, sada sam slušala u kolima pesmu. Biće mrak pesma. Leto će goreti.

foto: Marina Lopičić

Ana svog partnera podržava u svemu, pa nam je rekla da Mrka ima slobodu da radi šta hoće.

- Mrku puštam u kafanu kad god on želi. Ne plašim se da će da uradi nešto pogrešno. Imam toliko poverenja u njega, zaista može da sedi u kafani bilo gde, znam da je moj - rekla nam je pevačica i dodala da je partner često vozi na nastupe i gostovanja:

- Mrka je veoma uslužan i vozi me često. Hoće da pomogne kad god može. Zaista je divan.

MODA

ŠERIFOVIĆKA U PATIKAMA OD 400 EVRA: Sve miriše na „živanši“

Poznato je da je Marija Šerifović veliki ljubitelj patika i da ima preko 50 pari, a sada se pohvalila novim modelom. U pitanju su kožne patike brenda „živanši“, koje koštaju oko 400 evra! Marija je ponosno pozirala u svojoj novoj obući, nakon čega je prokomentarisala to što je Saši Popoviću nedavno opljačkana kuća.

- Strašno je to. Ne bih volela da se ikome desi. Ali eto, desilo se i meni. Ukrali su mi već dva automobila. Dovoljno mi je. A čak su mi pre nekoliko godina obili i stan. Ima 15 godina, ne sećam se šta su mi ukrali. Dešava se - rekla nam je Šerifovićka, koja se raduje što će održati koncert u Areni u maju.

foto: Marina Lopičić

Kako je nedavno snimila spot za pesmu „Nije ljubav to“, u kojem se našla u zagrljaju muškarca, zanimalo nas je kakav je osećaj za Mariju da zagrli osobu suprotnog pola.

- Bilo je veoma udobno - kratko nam je rekla pevačica.

Kurir / Jelena Stuparušić

Foto: Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja