TIHOMIR OTKRIO STRAVIČNE DETALJE O ANAMARIJI: Htela je da se ubije skokom sa devetog sprata hotela
Foto: Damir Dervišagić

Šokantno

TIHOMIR OTKRIO STRAVIČNE DETALJE O ANAMARIJI: Htela je da se ubije skokom sa devetog sprata hotela

Stars -

Tihomir Filipović otkrio je da je njegova bivša devojka Anamarija Džambazov htela da se ubije skokom sa devetog sprata hotela u Podgorici, i to zbog ljubomore.

Posle nekoliko dana od ulaska bivšeg fudbalera u vilu „Parova“, po svoj prilici počinju da se otkrivaju razne pikanterije iz perioda dok je bio u vezi s hrvatskom starletom. Ljubav koja se između njih dvoje rodila tokom boravka u rijalitiju bila je veoma burna, prepuna skandala, svađa i teških reči. Filipović je o tome govorio i pre nekoliko dana, ali je tek sada naveo i konkretne primere koji su zaprepastili ostale učesnike, ali i gledaoce „Parova“. Tihomir je rekao da je njegova bivša devojka labilna i suicidna osoba, spremna da naudi sebi iz banalnih razloga.

- Ti si htela da se ubiješ kad smo bili u Crnoj Gori. Htela si da skočiš sa devetog sprata zato što si bila ljubomorna. Što sad to ne ispričaš, ovde glumiš žrtvu, a svi već znaju kakva si - optuživao je Filipović.

Hrvatica se nije mnogo uznemirila zbog onog što je rekao njen bivši dečko, ali je nakon njegovog izlaganja ustala i uzvratila mu istom merom.

- Nisam ja htela da se ubijem, nego ti. Sve si okrenuo, optužuješ mene da sam suicidna, a to nije tačno. Ti si hteo da skočiš sa devetog sprata, a ne ja - negirala je Anamarija.

Sukob između njih dvoje potrajao je do duboko u noć s obzirom na to da je Filipović odgovarao na mnoga pitanja koja su pogodila Džambazovu, a posebno je odreagovala kad je rekao da je odavno ne voli.

- On mene nikad nije voleo i sve laže, nema osećaja prema meni. Ja sam volela iskreno i nije mi žao, žao mi je što mi opet nanosiš bol. Želim da se skloniš iz mog života i žao mi je što smo ovde sada zajedno. Nisam više zaljubljena glupačica i neću da se igram više - poručila mu je Anamarija.

Poslednji put Tihomir je bio u „Parovima“ 20. januara, ali mu je to gostovanje preselo jer su ga ispred studija sačekali Dejan Dragojević, Joca Gambino i još petorica momaka, koji su ga brutalno pretukli. Dragojeviću se učinilo da se Tihomir njegovoj supruzi Dalili tokom emisije obraćao s ljubavlju, pa je zato rešio da ga nauči pameti. Sada se vratio kao ravnopravni učesnik i rešio da ispriča sve o Anamariji.

Pukla Bruka bivši dečko izneo Još optužbi na starletin račun

HAPŠENA JER JE RADILA U STRIPTIZ BARU

Tihomir je optužio Anamariju i da se u Makedoniji bavila striptizom i da je uhapšena u jednom baru u Tetovu jer je radila na crno. Hrvatica je, pogođena njegovim rečima, zamolila novog učesnika „Parova“ Bojana Makedonca da ispriča istinu o tome.

- Radila je u hotelu kod mojih prijatelja. Nisam želeo to ranije da kažem, da ne bih njih pominjao. Ja ne znam šta je ona radila, neka ona kaže - rekao je Bojan, na šta se Anamarija nadovezala pričom da je u hotelu radila na recepciji.

Osim ovoga, Filipović je takođe ispričao i da je Džambazova u Novom Pazaru radila kao animir dama, što je ona i potvrdila.

- Nije me sramota, to sam radila. Sedela sam s gostima, pila piće, seksala se nisam. Shvatila sam da mogu mnogo više da zaradim na svoj izgled. Bilo mi je teško, njemu sam plakala jer ja nisam takva, želela sam zaista da budem pevačica - rekla je Anamarija.

Kurir / Ivan Ercegovčević

Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja